Съвети за красота за заети момичета

Няколко eфектни трика за жени на пълен график
Обновена: 26 яну 2016 19:13 | 26 яну 2016 18:57, Криси Табачка
2
Съвети за красота за заети момичета
Снимка: Outwatch

Съвременните жени имат много повече задължения от това да бъдат домакини.

Работните графици са пълни със срещи и неотложни задачи, майчинството не остава на заден план, а маневрирането между професионалния и личния живот буквално се дължи на организация на всяка свободна минута.

Кога остава време за самите тях? Заетите дами в днешно време със сигурност са не по-малко суетни от жените на предишните поколения.

Да, факт е, че рядко се намира "дупка" между задълженията, която да запълним с истинска релаксираща терапия в салон или да приготвим маска за лице в домашни условия.

За да не се налага да правите компромис с външния си вид, приложете в ежедневието следните изпробвани съвети за красота.

Ще усетите мигновено разликата.

Храна

Да се храните здравословно изисква понякога не просто повече средства, но и време. Въпреки това, има начин да изпълните дневната доза с витамини и да подсилите красотата отвътре навън. Консумирайте основно зеленчуци и плодове, богати на фибри.

Лишение

Добре е да се замислите над количествата захар, сол, кофеин и алкохол, които поемате. Редуцирайте ги максимално и в някакъв момент се опитайте да се лишите напълно от тях. Ще се чувствате много добре, след като организмът ви привикне.

Останалите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: красота
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Sol преди 8 години
Ако се лишиш напълно от сол, както съветва статията, със сигурност скоро ще умреш, мисля до седмица. Ако силно я намалиш: костите ти няма да усвояват добре калция, а психиката ти ще пострада ставайки безволев и лесноманипулируем (може би това е целта?). Не случайно на войниците са давали повече сол преди битка, не случайно блокадата на Сърбия от Хитлер е била на сол а не на нещо друго. Тези байки за това колко вредна е солта са манипулация на хората, за да не рипат много и да са послушни.