Ретро мода. Неувяхваща красота

Вижте част от шедьоврите на някогашната съветска мода
50

Снимка: back-in-ussr.com

Модата преди десетилетия, особено в държавите от Източния блок, със сигурност е доста различна от съвременната модна индустрия. Но със сигурност е имала доста чар и вероятно доста по-естествени модели.

В следващата галерия ви предлагаме да видите част от шедьоврите на съветската мода през 60-те, 70-те и 80-те години. А още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: модаСССРретро мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Истината, знайко, е, че не ми пука как пишеш. С Из или с неграмотна дума няма значение. Какво се опитаваш да ми кажеш, че не те разбирам?!
9
2
 
2
 
! Отговори
!!! преди 8 години
14 e й? Сипей. ИзСИПВАМ! Исипваш....ама на някоя друга го пробутвай това. Има представка, която се пише из- . Пред глагола сипвам се слага ИЗсипваш. Хайде сега да ми потвърдиш, че вместо исипваш се опитваш да им напишеш ИЗсипваш и да дадеш повече думички относно мъдрата си мисъл, защо не мога да я схвана. С кое се иЗсипвам? пс. Научи една дума за днес. Похвално.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намалете алкохола! Веднага!Иначе - пари нема!И да пишете смислено, !
7
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Има снимки в природата и в библиотека.Нормални човешки одухотворени лица.А ако става въпрос за суперкрасавици, на панаира в Пловдив манекенките на Талински дом за модели бяха 1, високи, изяшни, красиви, 75 г някъде/
6
1
 
4
 
! Отговори
Даскало преди 8 години
Давам уроци по Граматика!Мераклии?
5
1
 
4
 
! Отговори
!! преди 8 години
до 5Ако можеш или ако се постараеш, предполагам, можеш да пишеш грамотно на български! Не те разбирам. исипеш? За предлога "из" да си чувал?! Почети! Образовай се! Тогава се върни и ми пиши. Няма как да ме впечатли ***. Моля ти се!
4
1
 
11
 
! Отговори
Жена, набор 82 преди 8 години
до 2А мъжете, мъжете не са били педа-ли, педера-си и женски ***-ви, на които трябва да уйдисваш, щот ако не им даваш отзад или не им правиш порняшка френска свирочка ще те обяват за ЗАДРЪСТЕНА ФЕМИСТИЧНА МЪЖКАРАНА, нали? Да ви е----ба в пед---алите аЗЗЗ!!!
3
4
 
3
 
! Отговори
Жена, набор 82 преди 8 години
До 1А ВИе госпожо или господине, научихте ли детето си да бъде Мъж или Жена, по образ и подобие на тези, на които се възхищавате или просто гнието в 21 век и в миналото, което сте загубили безвъзвратно?
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
красота и изтънченост
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жените имаха достойнство