Кръв, сълзи, болка – пропаганда от Северна Корея

Вижте американската армия в очите на тоталитарната държава
3 фев 2016 21:15,
127

 Снимка: sobadsogood

Насилие, тъмни тонове, страдание, смърт и болка - така изглежда американската армия в очите на севернокорейската пропаганда. Военните са жестоки и не се спират дори пред умоляващите ги детски очи. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
17
 
! Отговори
уижьишжеуиж преди 8 години
Тоталитарната държава са сащ, нали? Защото подслушват всичките си съюзници и им крадат откритията и ви тарашат по електронните пощи?
28
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя и американската пропаганда не е много весела ...
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така са действали американците срещу индианците - от 50 000 000 до 10 000 000 избити от Колумб. Цена на индиански скалп - 10 цента. Но севернокорейците не се оставиха - набиха канчетата на янките. а с пленниците какво са правили - бедна ви е фантазията.
26
4
 
23
 
! Отговори
русофил преди 8 години
От кога обективната истина е пропаганда! Напротив северно кореийските художници по страхотен начин са хванали образа и диха на морската пехота на ФАЩ! БАНДА ИЗВРАТЕНИ СЪДИСТИ УБИВАЩИ И НАСИЛВАЩИ ЖЕНИ И ДЕЦА!
25
7
 
26
 
! Отговори
rusnak преди 8 години
Някой учуден? Тия *** какви ги вършеха и във Виетнам, бедна ви е фантазията.
24
20
 
9
 
! Отговори
Сушка-петушка преди 8 години
М.а.м.а. им комунистическа, аман им от пропагандите!
23
19
 
9
 
! Отговори
u.s.a. преди 8 години
Така се действа с комунисти !
22
5
 
7
 
! Отговори
Спас преди 8 години
До Анонимен 42ТОЧНО ТАЗИ СНИМКА С ПОРЕНЕТО НА КОРЕМА на жена, МОЖЕШ И СЕГА ДА Я ОТКРИЕШ В НЕТА!!!!
21
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На какви ли не комунистически тъпизми съм бил свидетел. Спомням си един материал от 1964 г в "Работническо дело" чийто главен редактор по онова време беше Георги Боков бащата на хубавицата Ирина Бокова в който се разказваше от свидел от първо лице, как американски войници напили се с Кока кола, убивали бременни виетнамки, изтръгвали бебетата им от утробите и им печали бъреците на шишчета за да ги ядат.
20
10
 
15
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Добавям още нещо. Правителствот преди 1944г. , справедливо осъдено от Народния съд, дава за всяка отрязана глава на човек , без съд и присъда по 50 000лв. награда!!!!!! Фашизмът е еднакъв навсякъде!!!! Корейците са го изпитали на гърба си!!!!!!
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пропаганда е вашата,американска, за щастие все по неуспешна, па макар и да струва милиони долари!
18
5
 
13
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
твърде културно са ги представили,американците са далеч по-големи ***
17
4
 
8
 
! Отговори
Полша Румъния преди 8 години
Гуантанамо,АбуГариб.......
16
4
 
1
 
! Отговори
Спас преди 8 години
До Анонимен 34Моля????? Не ставай смешен и се дръж по- прилично пред наборите на дядо ти!!!!!!!!
15
11
 
15
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Не питай старило, а питай патило!!!!! Аз не съм патил, но помня фотосите и репортажите от Виетнам! Тези картини бледнеят пред действителността, сътворена от армията на САЩ в тези страни!!!!!!!
14
9
 
17
 
! Отговори
Дуле Савич преди 8 години
Едва ли трябва да ви напомняме за бомбардировките над жилищни комплекси в София по време на Втората световна война или играчките-бомби, които са пускали съюзническите бомбардировачи, и които са осакатявали българските деца, но...
13
8
 
12
 
! Отговори
AK - 12 преди 8 години
Долавям подигравка и ирония в заглавието,но мисля че имат лични наблюдения по въпроса.Ако си спомняте великата американска армия е вършала по тези земи.И смятам че и други народи биха споделили подобни знания придобити от извора.Няма да мога да изброя всички (няма да ми стигнат разрешените знаци за писане) посетени от американските демократи, ще нахвърлям само няколко на първо четене.Германия,Япония,Виетнам,Лаос,Никарагоа,Панама,Куба,Ирак,Либия,Сирия,Ливан,Авганистан и др.Както и въпросната Корея.
12
5
 
24
 
! Отговори
Художник преди 8 години
Може ли да покажете как художниците от САЩ са отразили миролюбивото и демократично присъствие на армията си в Корея, Виетнам и други изостанали страни?
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва с трионът е чисто азиатско мъчение.Не,че съм фен на ЦРУ ама какви хора са били в Гуантанамо? Вас ли ви взеха или някакви талибани.Те ония всички в тоя затвор ако ги питаш са били невинни козари и изведнъж идват лошите юесей наемници изнасилват жените им убиват децата и добитъка (може и обратното) а тях самите ги завличат в адският затвор където живи ги дерат,въргалят ги в каменна сол,оцет и лют пипер и после им зашиват кожата без упойка.Зверства нечовешки горките мирни талибани тц тц тц
10
3
 
15
 
! Отговори
какво да кажа преди 8 години
споменавам само " АБУ ГАРИБ " , и многбройните бомбардирани с безпилотни самолети болници , училища , жилищни квартали това са фактите за САЩ - няколкостотин хиляди мирни жертви са допустима бройка при "прехода към демокрация "