"Облякохме" Tialoto.bg и с мобилна версия

Вижте последните новини на вашия мобилен телефон
13
"Облякохме" Tialoto.bg и с мобилна версия

Вече "облякохме" Tialoto.bg и с мобилна версия. Десетки хиляди ни вярват всеки ден, което за нас е най-голямата награда.

През годините сме се старали винаги да поднасяме интересни новини и съвети от областта на модата и красотата. За да бъде модерната българска жена в крак с тенденциите. Не забравяме и мъжете, които са не по-малко суетни. През тази година ще ви срещаме все по-често с българите, които оставят следи в тази област и правят живота ни по-красив.

Следим живота на звездите у нас и в чужбина, но се водим от максимата, че трябва нашият живот да бъде по-добър и хубав. А за да бъде такъв трябва да сме здрави и да се чувстваме добре в Тялото си! Затова всеки ден ви предлагаме съвети в областта на здравето и спорта, как ни помага съвременната медицина да изглеждаме по-добре, решения за нашия дом и може би най-важното - какво ни пречи и помага в ежедновното общуване извън социалните мрежи.

Е, с новата ни дреха - m.tialoto.bg, всичко ще достига до вас бързо, лесно и удобно на всички модерни мобилни устройства. Наслаждавайте се!
 


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както и да го облечете, съдържанието на тоя сайт не струва, колкото и да слагате препратки към него тук.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голем ПРАЗЗЗЗ, Саше!
2
0
 
11
 
! Отговори
телесен цвят преди 2 години
А сега вече най-спокойно можете да махнете препратките към"тиалото.бг" - "немобилната" му версия , защото ми омръзна да ми откриват топлата вода , безполезни съвети и още много НИЩО , ама с мно-о-о-го думи !
1
13
 
3
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Еехе супер много готина е станала мобилната версия, много добри професионалисти сте .