Влюбени габровци предлагат брак в... театъра

Типично по габровски двама ще влизат с един билет
3
Влюбени габровци предлагат брак в... театъра
Снимка: архив, Ройтерс

В деня на Свети Валентин габровци имат шанс да предложат женитба на своите любими от сцената на драматичния театър "Рачо Стоянов".

Там, където любовта вече е свила гнездо в семейния дом, възможността е щастливите брачни партньори да подновят клетвите си пред публика. Този анонс направи директорът на габровския драматичен театър Невена Митева преди представлението на комедийния спектакъл "Един Джаксън в повече", предаде БТА.

Местната трупа ще играе спектакъла на 14 февруари, а екипът на театъра е подготвил преди представлението изненади, подаръци, томбола, чаша вино, фотографии с актьорите и участие във флиртове.

Двама влюбени ще могат да влязат с един билет и типично по габровски да спестят от цената на билета. Който вярва на гадателки, ще има възможност да надникне в бъдещето на любовните си отношения с помощта на предсказания.

В комедийния спектакъл "Един Джаксън в повече" от Артър Нюфийлд , постановка на Невена Митева, участват петима млади актьори от габровската трупа, а централните роли изпълняват Васил Грънчаров, Димо Димов и Велислава Маринкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Свети ВалентинГаброво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Габрово на три морета!!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След Перник, най-много уважавам Габрово!