Малка спретната къщурка... Пардон, каравана

Вижте един наистина красив и спретнат дом сред природата
12

Снимка: ofigenno.cc

Мнозина от вас вероятно си мечтаят за красива спретната къщурка някъде сред природата – на място, където няма много хора, няма интернет, но пък я има връзката с живата природа.

А какво ще кажете, ако тази къщичка е на колела? Точно такава е историята и на Мишел Боуи, която още от дете си е мечтала за такъв дом

Тя е родена и израснала във ферма и признава, че много обича природата. Когато е на 12-годишна възраст тя дори рисува къща на колела, в която иска да живее. Е, когато човек порастне, мечтите му често се сбъдват.

Днес Мишел има две деца и е оформила по страхотен начин малката си спретната къщурка сред природата. Вижте я и вие в следващата галерия, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тоя живот всеки гледа да те смачка и при най-малката възможност, като започнем от обикновенния "човек" и се стигне до най-големите "риби".... Те в баничарницата гледат да ти върнат с 20ст. по-малко ако не гледаш... Мечти? Какви мечти, вие чувате ли се какво говорите.... Съществуващи трупове сме, а не живи хора, това е истината...
5
0
 
5
 
! Отговори
Усмихни се! преди 8 години
До bebokКолега, гледай на живота малко по-оптимистично! Аз съм на 45, а продължавам да следвам мечтите си, а ти на 30 си се отчаял. Наслаждавай се на живота докато си млад...
4
0
 
6
 
! Отговори
Коста Рика преди 8 години
Много зависи в коя държава или район ще ви е къщето,също и съседите какви са,а ако сте здрав годините нямат значение,само кинтите!
3
1
 
6
 
! Отговори
До bebok преди 8 години
Не мога да казвам кой в какво да мечтае. И аз съм 31-а, но това не ме спира да мечтая и да вървя напред.
2
2
 
8
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 8 години
С такава нагласа, човек няма как да преуспее в този живот. Нужна е човек да мечтае, в противен случай става една празна черупка, която винаги е недоволна от живота. Ако и мечтите са обрали българина не знам какво още чакаме. Някой с вълшебна пръчка да дойде и да раздаде така мечтаните пари... Не всичко е в тях, а когато това разберете, нещата сами ще почнат да се оправят.
1
3
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА преди 8 години
Малка спретната къщурка с бежанци отпред