Красотата – на един грим разстояние

Трудно ли е да си красавица в днешно време?
56
Красотата – на един грим разстояние

Снимка: pisez.com

И друг път е ставало въпрос за силата на грима, с която съвременната жена е напълно запозната. Разбира се обаче, за добрия грим има и много тънкости, които малцина умеят.

Фактите обаче са си факти – съвременната красота е на един грим разстояние. И дори не толкова големи красавици изглеждат много по-добре след четката с макиаж. Убедете се сами в следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: красотагрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 51 всъщност eфектът от "домашните разкрасителни процедури" върху грозни хора е леко казано ... смешен. Все едно на дракон да слагаш маска за да му лъщят повече люспите."Подходящата" половинка за мен трябва да е победител от предаване наречено: "Аз съм смел! Жена ми е т-ъпа и грозна. Даже не съм я виждал още.""Огорчението" при грозните не може да се случи. Горчиви сме по-презумция и по генофонд. Като вкиснало вино. Горчивата обич на грозните е вкиснало вино. Проклет Валентин ни е празник.
45
0
 
1
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До 38Виж не искам да те огорчавам, сигурен съм че ако се постараеш и търсиш можеш да намериш подходящата за теб половинка. Ако мислиш че не си достатъчно привлекателна за момента използвай домашни разкрасителни процедури като маски за лице и подобни. Успех!
44
4
 
1
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До 50Не е индивидуална представата за красота а е общочовешка. Има признаци по които това се определя, но да не затъваме в тази посока. Джон Ленън не знам защо го даваш за пример той е бил един окаян сатанист и антихристиянин а Бийтълс чрез влиянието което са имали през 50-60 са спомогнали много за деградацията на западния свят.
43
0
 
2
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До 38Природни средства за разкрасяване като маски и т.н. които действително променят като подхранват тялото също са добри. Грима и макиажа за разлика са средство на лъжата която замаскира с цел да измами мъжете и да ги прелъсти. Гримовете и потъмняването с тях на определени части на лицето симулират признаци на женски оргазъм при които тези части на лицето се напълват с кръв от повишения кръвопоток по време на секс. Така жената праща фалшиви подсъзнателни послания - секс, секс, секс!
42
1
 
1
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До 38Под вътрешна красота имам предвид духовни качества а както казва един древен китайски трактат: "ако говорим за духовното няма нищо по духовно от крайната искреност". Когато човек е честен, искрен и се стреми да спазва Божиите заповеди лицето му се одухотворява и чертите му се променят в одухотвореност. Жената трябва да поддържа добра хигиена и чистота и прическа, да се храни добре и ако може да тренира, но не и да ползва гримове и макиаж които са изкуство на лъжата. Отговорих ли ти?
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако ви напиша, че съм грозна външно и вътрешно психоложка? Дали има такива ...практикуващи психология? При себе си ли да ида или при някой колега? Кое ли ще ми е по-полезно? Просто за размисъл.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да. Явно и на вас много ви дойдоха думите ми. Психологът ще ме разбере по-добре от нормален красив, вътрешно и външно човек, нали? Ще ми обясни за вътрешното самочувствие, целите и смисълът на живота, ще се порови в миналото да намери "големия проблем", моделчето от матрицата,ще седи и ще цъка мълчаливо, докато аз говоря сама със себе си и си тръгвам с изпразнен джоб и същата безсмислена пустота, с която съм влязла в кабинета на някой, който знае по-малко от мен? Мда... Грозните сме надменни.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красиви ли? Някои са ги направили на откровени ромлянки след намацването. "Тънкости в гримирането"? Та някой е намацал момичетата шаблонно, сигурно мека киктка, и се мисли за артист. Никаква индивидуалност не са им предали.
38
0
 
1
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Според мен спешно трябва да отидеш на психолог...не ти е проблема в грозотата, нито вътрешната, нито външната.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И понеже нямам проблем с грозотата си, която явно установих, че имам и вътрешна и външна, и съвсем нескромно и надменно си ходя грозна по улиците и ми се обяснява, че трябвало да се гримирам. Май трябва, не защото се чувствам зле от грозотата, защото аз не се чувствам зле от собствената си грозота, обаче трябва да се гримирам, за да се впиша в обществото на красивите, които ми обясняват, че нещо не съм наред външно и вътрешно. Май трябва да почна с грима. Ами ако стана още по-грозна? пу....
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама, ето ,пиша ти, явно не съм добър човек, от грозните, лоши хора съм, без чар в очите, всички мъже ме избягват и си намират красиви жени, защото оче и душевадно им е, че аз съм грозна и вътрешно и външно. Те са красиви и добри, така ги виждам аз, ама явно щом не ме харесват, а харесват красиви вътрешно и външно жени, с които са щастливи, значи има нещо много грозно в мен вътрешно и външно. Вътрешното зависело от мен? Сигурно много съм грозна. Всички ми казват да се гримирам. Панацея сигурно...
35
0
 
0
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Вътрешно си зависи само от теб :), никой не може да помогне там. Истината е, че ако човек е добър, това личи по лицето му, най-вече по очите. :) Бе къде се намери грозна българка :), аз не съм срещала - всяка си има някакъв особен чар!
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за вътрешната грозота къде да бягам?
33
1
 
1
 
! Отговори
Lan преди 8 години
38:) Външната красота е повърхностна и само ако искаш повърхностни мъже. Йоко Оно не е красива, но е с Джон Ленън! Та така - ако искаш повърхностни мъже "за клатене" тичкай при пластичните хирурзи.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
34, а истински грозните, с вътрешна и външна грозота може ли да бъдем надменни или и ние трябва да сме скромни? Иначе тренираме и се храним добре, но грозното си е грозно. Предполагам за грозните няма да е проблем ако са надменни, злобни, нещастни и просто грозеещи света? Нещастни в грозотата си. О, дали би било проблемче, за красивите външно и вътрешно? Момичетата от снимките по-горе са съвсем нормални. Вътрешната ви грозота ги прави грозни. Вътрешната им несигурност ги гримира.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
34, вътрешната красота ставала външна. Ами аз с естествена вътрешна и външна грозота колкото и да тренирам и да се храня здравословно как да стана външно красива, че това ми е важно на мен. Всички това гледат. Любимите мъже първо колко грозна си гледат. Естествено понеже съм грозна външно те са с красиви момичета, за снимки, за клатене, за чудо и приказ. Красивите външно са винаги вътрешно красиви, нали, тоест аз като съм външно грозна значи е защото съм и вътрешно грозна. Кое да изтренирам?
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има една русичка, която е слатка с и без грим. към края. кво прави сред останалите чудовища
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са снимки на треторазрядни порнозвезди
28
1
 
5
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Поправка до 32Мъжете имат стрии, стрии се получават от бързо нарастване на на обема на тялото при което кожата не може да се разтегне достатъчно бързо и да образува нов колаген и се получават стрии.
27
0
 
6
 
! Отговори
Трей преди 8 години
че изобщо им се обръща внимание. Те не са наистина хубави, всичко е измама все едно чета в приказка как вещицата се преправила на красавица за да заблуди принца. Ако искат да са наистина хубави те трябва първо отвътре да са хубави тоест да имат морални и нравствени качества. Вътрешната красота става става и външна.Трябва да се хранят здравословно и ако могат да тренират. Тогава наистина могат да станат красиви а не да разчитат на лъжа.Но дори и истински красиви трябва да са скромни а не надменни