Как да декорирате дома си според зодията?

Вашият знак се отразява на вкуса ви към дизайна
12 фев 2016 12:34, Теодора Драгоева
1
Как да декорирате дома си според зодията?
Снимка: A Beautiful Mess

Ако вярвате в астрологията и в това, че Луната и Слънцето влияят и на характерите ни, то сигурно няма да бъдете изненадани колко много вашата зодия се отразява на вкуса ви към интериорния дизайн.

Ето и как да обзаведете и декорирате дома си според вашия зодиакален знак:

Овен

Вие сте пълни с енергия, оптимистични и импулсивни натури. Позволявате на приключенския си дух да проличи в декорацията на дома ви. Обичате да украсявате жилището си с предмети, купувани по време на пътуванията ви по света. Включете в интериора на дома си червени и метални акценти, които ще показват силата ви.

Телец

Вие сте човек, който цени и обича предметите и вещите си. Най-вероятно вие имате колекции от стилни предмети (порцелан, кристал и т. н.), подредени по рафтове, над камината или прибрани в шкаф зад стъкло. Антиките са естествен избор за вас, тъй като са елегантни, изискани и ценни.

Близнаци

Вие сте неспокойни, живи, умни и общителни по натура. Обичате свободата си и това си личи по интериора на дома ви. Във вашето жилище сигурно атмосферата е по-творческа и топла. Може би имате много списания, книги и предмети на изкуството, които са част от декорацията. Направете дома си удобен за партита – с пуфове, удобни кресла, бар плот и т. н., тъй като сте човек, който обича купоните.

Рак

Хората от тази зодия обичат семейството и традициите. Те са носталгични по природа. Любимото им място в техния дом са кухнята и трапезарията, където фамилията се събира. Ако сте Рак, обзаведете тези помещения така, че те да са чисти, подредени и да излъчват щастие. Декорирайте ги с елементи, които отекват в океана, като мидени черупки, буркани с цветен пясък и в студените цветове на морето.

Усетът за дизайн на останалите зодии вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: дизайнхороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Шарл А. Танин преди 8 години
А ако не вярваме в астрологията - ко праим ?! Пак ли четем "статии" , изсмукани от пръстите ?