Празничният ви хороскоп днес

Ето какво ви очаква на 14 февруари
14 фев 2016 08:57, Александър Попов
1
Празничният ви хороскоп днес
Снимка: Reuters, архив

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте празничния ви хороскоп на 14 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще имате затруднения в каквато и да било сфера на дейност. Е, за разнообразие, някой от роднините може да ви изнерви, но... що се отнася до любовта, то точно днес всичко ще е наред. 

Телец

Ще преживеете нещо като „ден на щастливите случайности“. Съвсем случайно ще получите някакви непредвидени приходи, съвсем случайно ще ви потърси една стара любов и още по`съвсем случайно ще преживеете един прекрасен ден на влюбените. Едва ли ще имате повод да се оплачете от нещо. 

Близнаци

Емоциите ще са свързани предимно с най-близките ви хора. А още по-хубавото е, че ще са свързани с любов. Съвсем подходящо за деня на любовта и виното. Независимо дали сте влюбени или не чаша вино ще ви дойде съвсем на време и на място. 

Рак

Не позволявайте на съмненията да ви развалят настроението. Не забравяйте, в Деня на влюбените трябва да давате любов и да получавате любов. Така че, действайте в тази насока. 

Лъв

Вие прекрасно знаете, че домашния уют не пречи на любовта, нали така? И в такъв случай няма проблем да посрещнете деня на влюбените с чаша вино в ръка, в домашен уют и с прекрасно усмихнато настроение.

Вижте останалите зодии тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари