Kак да поддържате гардероба и силуета си във форма

Защо да се сбогувате с удобните дрехи?
15 фев 2016 22:49, Криси Табачка
0
Kак да поддържате гардероба и силуета си във форма
Снимка: Michael Kors

В днешно време натоварените графици и безкрайните работни дни често ни подтикват да желаем само и единствено почивката. Късните излизания по заведения намаляват все повече с всяка изминала година, докато накрая не се окаже, че уикендите ни минават основно върху дивана и пред телевизора.

За съжаление, идва един момент, в който осъзнаваме, че тази практичност и удобство започва да се прехвърля и в гардероба ни, но в един не толкова положителен смисъл.

Откриваме, че модата, която основно беше начин да изразим себе си и да се откроим сред другите, съставя силуета ни от дрехи, които като че сме взели набързо сутрин, просто защото не са били измачкани.

Макар да е трудно всеки ден да се обличаме така, сякаш ще срещнем най-големия си враг, има няколко правила, които да ви държат в правилната модна линия.

Ето как да поддържате гардероба и силуета си във форма.

1. Планирайте силуета от предишния ден

Добра идея е да сглобявате силуета си от предишния ден, а защо не и да обмислите за цялата седмица. По този начин не просто ще спестите време сутрин в ровене в гардероба, но и ще се вдъхновите да оставите удобните дрехи и да заложите на стилните. В крайна сметка, организацията винаги носи повече плюсове, отколкото минуси.

2. Изхвърлете всичко, което не ви стои добре

Застанете пред гардероба, разгледайте го добре и бъдете честни със себе си – колко от дрехите ви подчертават предимствата и прикриват недостатъците ви? Дават ли ви този вид на истинска модна фенка? Ако не, значи нямате нужда от тях. Всякакви панталони и поли, които са с различен от вашия размер, блузи и ризи с леко захабени краища са си за кофата.

3. Вземете най-доброто от двете крайности

Възможно е да комбинирате стилното с удобното и практичното: панталони с широки крачоли са един пример за това. Усещат се леки на носене, имате свобода около краката и правилно комбинирани, добиват завиден моден вид. В крайна сметка, това е перфектният баланс между двата свята – практичният и стилният.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: врагтелевизорасилуета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари