Навиците, които ви карат да стареете по-бързо

Отървете се от тях, ако искате да запазите младежкия си вид по-дълго
16 фев 2016 19:00, Криси Табачка
4
Навиците, които ви карат да стареете по-бързо
Снимка; Dior

Едно от най-големите желания на жените е да запазят младежкия вид на своята кожа за по-дълго време.
Козметичната индустрия се опитва да отговори на тези мечти и постоянно търси нови и нови иновации и технологии, с които да регенерира клетките и да стимулира тяхното възстановяване.

Чудесно е технологичното и лабораторно развитие за стимулиране на подмладяването и запазване на състоянието на кожата отвън, но е добре да обърнем внимание на същите процеси, но отвътре.

Представяме ви няколко ежедневни навика, които ни карат да се състаряваме по-бързо, отколкото природата е определила.
1. Спите малко
Спите ли достатъчно? Резултатите от недоспиването могат да се видят първо на лицето. Дори и да оставим настрана черните кръгове под очите и подутината, недостатъчното часове в леглото могат да доведат и до цялостно отпускане на кожата.

2. Консумирате много захар
Прекомерният прием на захар може да навреди не само на талията и размерите ви, но и на кожата. Високите нива на кръвна захар причиняват „гликиране“ – процес, който вреди на колагена и води до появата на бръчки.

3. Твърде много тичате
Всичко, което е в горни или долни граници, не е на добре. И макар тичането да се води едно от най-здравословните упражнения, които правят чудеса с тялото, прекаляването с него може да действа негативно на колагена и да направи кожата да изглежда състарена и набръчкана.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2; Вие жените сте виновни като сте леки,нормално мъжете да са всяка вечер с различна,помислили сте си че ще си намерите баровец да си ве гледа и докато се осетите и сте на 40 хептем бабички и сте тотален аут!
2
8
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
типовете на колко чашки са :) ? тия мъже на по 25 год още и вече са пуснали шкембета, друсат се ,пият като прасета и всяка вечер са с различна.... ако с 1 лъжица бръкнеш в 20 манджи -ега ти мръсната лъжица става ....няма хигиена в личните отношения ...мъжете големи *** в Бг -то ....
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия жени на по 28 години неприличат на нищо от пиене и друсане.И всяка вечер с различни типове.