Принцесите на "Дисни" пропяха на родни езици

Все пак едва ли Аладин и Жасмин са си говорели на английски език
Обновена: 17 фев 2016 14:48 | 17 фев 2016 14:30,
5
Принцесите на "Дисни" пропяха на родни езици
Снимка: Facebook

Почитателите знаят как звучат на английски език песните в популярни анимации на компания "Дисни". Нов клип дава възможност на феновете да чуят същите тези песни, изпълнени от анимационните принцеси на родните им езици, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

В триминутното видео, разпространено в интернет, и бързо превърнало се в хит, може да се чуе как Елза от анимацията "Замръзналото кралство" пее знаковото парче "Let It Go" на норвежки език, както и как звучи песента "A Whole New World", изпълнена на арабски от Жасмин от "Аладин".

Феновете могат да чуят още Ариел от "Малката русалка" да пее на датски, Мулан от едноименната анимация - на мандарин, и Рапунцел от "Рапунцел и разбойникът" - на немски.

Ако това не е достатъчно за почитателите на "Дисни", на тяхно разположение има втори клип, в който Бел от "Красавицата и Звяра" и Аврора от "Спящата красавица" пеят на родния си френски, Снежанка от "Снежанка и седемте джуджета" - на немски, и Мегара от "Херкулес" - на гръцки.

Първото видео е качено в интернет на 12 февруари и оттогава е гледано близо 1,5 милиона пъти.

Вижте как принцесите се разпяват:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
me преди 8 години
Анастасия ще пее ли на руски? :) То вече има руска версия на песента де, и тя е жесто прекрасна,също както и оригинала. Иначе Аладин и Жасмин звучат *** на арабски, и самите певци нещо не се справят особено. Френските версии пък звучат мнооого добре. П.С. Сложете и двете клипчета, че се наложи да го търся първото.
1
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
В интерес на истината песента от Аладин би трябвало да се изпее на китайски, а не на арабски, защото въпреки че е приказка от "Хиляда и една нощ", тя започва по следния начин:Отдавна, много отдавна в далечната китайска земя живял беден шивач на име Мустафа.