Аз съм истински мъж... Опа, опа, дръж!

Нелепи руски опити за "мъжки" кадри, привличащи жадни погледи
18 фев 2016 11:22, Александър Попов
117

Снимка: klyker.com

Социалните мрежи са чудесно място да изпъкнем с някоя и друга снимка, на която сме се нагласили с явната цел да предизвикаме внимание. И в никакъв случай това не е територия само на секси жени, които ни демонстрират тела, често нямащи нищо общо с техните.

Мъжете са не по-малко суетни и не по-малко желаещи да демонстрират своята мощ, остроумие, социален статус, дори и гангстерски наклонности. Така де, момичетата харесват лошите момчета. Само че, когато влизаш в роля, която не ти подхожда става смешно и трагично.

Вижте една галерия на klyker.com, които са селектирали жалки опити на руски мъже да блеснат в мъжествена светлина. Ефектът обаче е съвсем друг...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой има изгода да публикува тези гадости ? И с каква цел? ,,,И кой най-много тук се радва на това? Откачалките са навсякьде по света, защото това са хора, а ние не сме сьвьршени за жалост,,, ,,,,
36
3
 
7
 
! Отговори
прекрасна статия преди 8 години
Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че започвам да се възхищавам все повече и повече от мъжествените руснаци. Благодарение на вас станах техен горещ привърженик. Моля, пишете по-често за мъжествените руснаци. Ще зарадвате цялата си аудитория! И вие имате какво да заимствате от мъжествените руснаци!
35
2
 
2
 
! Отговори
онз преди 8 години
До @ онзкаскет, чети внимателно:руснаците (в опит да се измъкнат от катинското тресавище ) доказват че това , което широко се рекламира , не е съществувало и е строено след втората световна. да те питам, фиат като са правили "неща" за италианската армия, дали е попречило на ушанките да купят лиценза за 124? повечко книжки и по- малко " един човек каза" .
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 13: Типичен руски турист по българското черноморие - всички със синджир и кръст на шията, включително и бебетата. Явно това е задължително във всяко танково поделение !
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Великият" руски народ.Това ли са ви "правослявните" и "патриархални" ценности, фашизирани азиятски (18)?
32
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бляяд му кажи и не го обиждай повече.
31
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези всичките от снимките са за концлагер, защото петнят името на великата русия!!!Не е никак патриотично да изглеждаш по този начин!Може да приличат на руснаци, да се държат като руснаци, но категорично отказвам да приема, че са руские!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези снимки са копирани от личния профил на Волен в сайт за гей-контакти.
29
0
 
2
 
! Отговори
@ онз преди 8 години
То и сега е така бе професора , или мислиш тия от Nike шият патъци ??? Китайците ги шият , а големата пара от нацистките костюми кой ги прибира , китайците ? Мм професоре ? Да беше оставил празен коментар щеше да има повече смисъл ... концлагерите не били съществували ахахха :D
28
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руски роби, отдавна загубили човешкия си образ - ужасяващо!Тези снимки причиняват погнуса !!!
27
0
 
1
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Анонимен36атаклар ефендилер носят и значки. иначе, верно е.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, така изглеждат и нашите проруски "метежници" от сектор "Юруш" !
25
3
 
7
 
! Отговори
онз преди 8 години
До хахти да си видел рускиня женена за българин да говори без акцент? а децата и дали проговарят на руски или на български? не че не умеят, просто са шовинисти и нещат. суки, бля.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руската нищета - духовна и социална в целия й блясък, великолепие и Величие.. хахахахаТакива недуразумения само мада раша може да роди!!!
23
3
 
0
 
! Отговори
онз преди 8 години
До @ 11каскет, лудите пари щатите и наглия ги правят след като *** подписва ленд-лиз договора и си купуват чърчили и студебейкъри на тройни цени . концлагерите в тоя си вид е доказано от руснаците че не са съществували. а не босс шият униформите на сс-ваффен, а хюго бос е дизайнера. така както порше е измислил и тигъра и бръмбара и мишката и 911 гт.
22
0
 
4
 
! Отговори
Сашо Попов преди 8 години
29, не аз съм на 20-тата
21
2
 
0
 
! Отговори
птнпнх преди 8 години
допригались, бля.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще повърна
19
4
 
7
 
! Отговори
@ 11 преди 8 години
Не, не ония кадри, как Русия спечели войната на бритишите и хамериканците срещу техните братя нацистките германци (ония с концлагерите) , после правиме едни много филми подобни на Рамбо , а иначе американските компани правят луди пари от сделки с нацистите , BOSS им шият униформи , ΙΚΕΑ ползва робски труд , католическата им църква се прави на ощипана , е тия кадри извадете да се посмеем , после дайте в видим снимки с трупове от Абу Гариб и обезобразени детски телца от войните в Виетнам,ИРАК и тн
18
2
 
3
 
! Отговори
Василев преди 8 години
До полит патологабе кака, не разбра ли че в българския редко се използват (по твоему , използвуват) слова като народопатриотизъм, политтехнология , наброски , агропромстрой и прочие?отец Паисий, Хилендарски манастир.