Добавки за вана за незабравимо преживяване

Какво да сложите във ваната си, за да стане тя перфектна?
21 фев 2016 22:25, Криси Табачка
2
Добавки за вана за незабравимо преживяване
Снимка: definitionofwhite.tumblr.com

Няма нищо по-релаксиращо от една дълга баня след уморителен и тежък работен ден. Само добавете соли за вана, свещи и чаша хубаво вино, и резултатът е ясен – истинско спа удоволствие от вас за вас с любов.

Но красивата терапия не свършва само дотук. Ваната подобрява циркулацията на кръвта, релаксира и отпуска мускулите и значително подобрява съня ни.

Тайната за увеличаване на времето, което да прекарате във ваната зависи от съставките, които поставяте във водата преди това. Представяме ви изпробван списък от интересни добавки за ваната, които ще направят преживяването ви незабравимо и по-важното – достъпно всеки ден.

1. Овес

Овесените ядки помагат за успокоение на кожата при поява на сърбеж, зачервяване, раздразнение и от слънчево изгаряне. Овесените ядки съдържат естествени почистващи съставки, които поддържат порите малки и протеини, които са като бариера за влагата в кожата и нейното хидратиране.

2. Мед

Медът е използван много отдавна като основна съставка за антибактериално действие. Той помага и предпазва от инфекции и различни кожни проблеми. Голяма роля има за засилване на имунната система и дори в превенцията от преждевременно състаряване. Добавете две супени лъжици мед на течаща вода и изчакайте 10 минути, за да се разтвори във водата.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: медовесваната
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве аматьори, питайте Вальо топлото какви соли си слагаше в фжакузито и нема сбъркате. А ако солите са купени с държавни пари преживяването ще е незабравимо!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така както сте я подкарали, сложете и сол, чер пипер, телешко, моркови, някой друг картоф и пуснете един нагревател вътре. Така ще направите чорба за целия блок.

Спонсорирани публикации