Кои са най-глупавите причини да спите с него

Богатство, ревност, девственост... Вижте Топ 10
25
Кои са най-глупавите причини да спите с него
Снимка: Outnow.ch

Някои жени, особено по-младите, допускат грешката да спят с даден мъж, а после да съжаляват за прибързаното си решение и дори да се срамуват от постъпката си.

Затова преди да решите да правите секс с представител на противоположния пол, трябва добре да обмислите ситуацията и мотивите си. Единствената основателна причина, поради която трябва да го направите, е защото наистина желаете този мъж и вярвате, че интимните мигове с него ще ви направят щастлива.

А ето и някои от най-глупавите причини да си легнете с него:

Защото искате да го убедите да остане с вас

Ако усещате, че този мъж е на път да скъса с вас, не се опитвайте да го накарате да остане, като спите с него. Това няма да го убеди, а по-скоро ще изглежда твърде отчаяно от ваша страна. Уважавайте се повече, за да ви уважават и другите!

Защото той е богат

Много съвременни жени се подлъгват по материалния статус на мъжете и се фокусират единствено върху това да си хванат богато гадже. Не продавайте тялото и достойнството си! Сексът за пари и истинската любов са две съвсем различни неща.

Защото приятелите ви го смятат за подходящ за вас

Дори всичките ви приятели да са убедени, че този мъж е идеален за вас, ако вие вътрешно не сте на същото мнение – не прибързвайте със секса. Ако не изпитвате привличане към това момче, не се насилвайте, само за да угодите на дружките си.

Защото се опитвате да накарате някого да ви ревнува

Ако се опитате да накарате определен мъж да ви ревнува като спите с негов познат или приятел, то най-вероятно ще се изложите доста. Сексът няма да ви свърши работа в тази ситуация – бъдете убедени.

Защото искате да изгубите девствеността си

Някои момичета правят секс за първи път с момче, което изобщо не харесват, само и само да изгубят девствеността си, подобно на своите приятелки. Едва ли не те смятат, че не са достатъчно готини, щом не са правили секс. В този случай те рискуват да останат с лоши спомени от първия си път и като цяло да започнат половия си живот с негативно преживяване.

Останалите причини вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 8 години
До Анонимен 17Позна!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неа, 4-те ти катастрофални връзки преди 20 години ли ти се случиха? Доста да те джасали сексуално, докато ти дойде акъла за неща, които всяка средноинтелигентна жена разбира след първия път.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За отмъщение на другия.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-глупавата причина да правите или не правите каквото и да е е, защото някоя безсмислена публикация ви е накарала да го направите. Или пък дневният ви хороскоп.
12
3
 
22
 
! Отговори
бай уй преди 8 години
До експертно становищеТака е. На около 90% от жените им харесва да ги унижават и обиждат, а на някои им харесват и шамарите. Свестен и добър мъж за тях е балък, наивен, ***, ***. Поговорката "хубавите ябълки, прасетата ги ядат не е случайна". Естествено, жените ще кажат, че това не е вярно, но на тях ли да вярвам или на очите си.
11
2
 
5
 
! Отговори
много сложно преди 8 години
Защото не сте женени .
10
0
 
10
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Аха , така е аз малко след 20 , разбрах разликата . И след 4 катастрофални връзки :))) И че със секс не се оправят отношенията , той е част от отношението към един човек , но нищо повече ...
9
1
 
21
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Запитали: "Дядо Попе, грешно ли е да се спи със жена?" И дядо Поп дълбокомъдрено отговорил:"Да се спи със жена не е грешно -- ама вие по цели нощи не мигвате бре " !! Ако запитате младите хора над 18 год. възраст, какво е любов-- 90 % от тях си мислят, че това е секс. И това се насажда от всички медии повсеместно!!Как дадо Поп да обясни и набие в главите на подрастващите, че любовта и секса са две различни неща ? Много му е слаб гласа за да надвика останалите вестници,радио,телевизии......
8
2
 
8
 
! Отговори
Неа до 10 преди 8 години
Имах предвид , че е глупаво да си с някой по друга причина освен по -любов .... После защо хората изневеряват ....ами ....хааа де
7
2
 
40
 
! Отговори
експертно становище преди 8 години
В природата на жените е да правят секс с лошите момчета, богатите или с хитри и подли!След разочарования и унижения някои започват да търсят други качества ,но повечето си остават заблудени за десетилетия!
6
0
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Да така е: всичко друго, но не и любов !
5
0
 
16
 
! Отговори
Бинко Сланинко преди 8 години
Номер 11 - Защото сте се изкъпали.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ние мъжете си мислим че го правят от любов е нищо подобно имат си тяхната женска логика.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умопомрачителна статия...
2
4
 
24
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Жените правят точно обратното,то затова са много малко жените с истинско достойнство и да са истински жени няма гийй?
1
3
 
34
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Всяка различна от любов