Чести грешки при боядисването на жилището

Използвате едни и същи цветове във всички стаи
6
Чести грешки при  боядисването на жилището
Снимка: Reuters

Когато правим ремонт едно от основните неща за освежаване на жилището е боядисването на стените в нови свежи тонове. Често обаче допускаме грешки в боядисването, които се отразяват не само на интериора, но и на цялостното усещане и настроение в дома.

Грешка №1 – боядисваме тавана чисто бял

Чисто белият таван е класическа грешка. Най-хубаво се получава, ако към бялата боя се примеси малко сиво. Така се получава цвят, наподобяващ яйчена черупка, който е много по-естествен, ненатоварващ и не се цапа толкова бързо като чисто бялото.

Грешка №2 – прекалено напасване на цветовете

Когато подбираме цветове за стените, неволно се стремим тоновете да се доближават. Не че не е важно цветовете да си отиват, но понякога контрастиращите стени повдигат настроението и правят жилището по-приветливо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе некви а Михаела - нема област от която тя да не разбира...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До аз и азТаван не се цапа от пипане, цапа се от прах, захабява се, потъмнява в ъглите (пушене, готвене), за това хората като 1 ти обясняват... Аз също процедирам със синьото - става искрящо бял.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сиво и бяло наподобява цвят на яйчена черупка?????????????????? Специалистът написал тази статия май не е взел предвид че височината на стандартен апартамент е 2,70 м. най много и цветен таван би ,,захлупил'' помещението.
2
1
 
14
 
! Отговори
аз и аз преди 8 години
Еххееее, от къде ги измислиха тези съвети? Цялата къща си боядисахме, хиляди съвети, включая и на дизайнери изслушахме и прочетохме, таванът със сиви отенъци никога не бях чула. Супер хубаво си е в бяло. И какво има да му се цапа на един таван, кой го пипа изобщо, че да се нацапа....простотии мноооггооооо по света, най-вече в днес.бг
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докъде я докарахме-некви кифли да ти казват кое е правилно в собствения ти дом!

Спонсорирани публикации