Румънка откъсна тестис на мъжа си, не й взел цвете за 8 март

Не й помагал и в домакинската работа, не съжалява за инцидента
11 мар 2016 21:22, Екип на Dnes.bg
48
Румънка откъсна тестис на мъжа си, не й взел цвете за 8 март
Маринела не съжалява за нищо. Снимка: кадър, Youtube

Румънка откъсна единия тестис на мъжа си, след като той забравил да й купи цвете на 8 март, а на всичкото отгоре отказвал да й помогне в домакинската работа.

39-годишният Йонел Попа от Драгомирещи бил откаран по спешност в болница, тъй като скротумът му бил отворен. Оказало се, че жена му, 40-годишната Маринела, дръпнала част от мъжкия му атрибут като наказание.

След зловещия инцидент жената не се покаяла, а признала, че не подозирала каква сила притежава.

Аурора Попа, парамедик, разказала пред местни медии, че мъжът признал, че именно съпругата му е нанесла тежката травма. Причината - Йонел не купил цвете за 8 март.

Наложила се спешна операция, с която да се поправят щетите.

Съпругата на Йонел споделила, че мъжът й често я игнорирал. "Платиха му с бутилка вино от работата, не му дадоха пари. Върна се пиян. Като се напие, става друг човек. Цяла нощ ме караше да поддържам огъня, защото му беше студено. Аз го направих, защото не исках да се караме. На сутринта го помолих да ми помогне с домакинската работа, а той се развика, че не съм в правото си да му давам нареждания", обяснява жената.

Именно тогава Маринела сграбчила мъжеството на Йонел и го дръпнала. Казала му, че не е никакъв мъж. Въпреки това отрича да има вина, тъй като мислила, че нищо няма да му стане.

Маринела и Йонел са заедно от 15 години и имат 15-годишен син. Мъжът остава в болницата, докато се възстанови. Полицията се е заела със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
33
 
! Отговори
Виготура преди 8 години
До уфсъта от коментар 9 - ти си си го избирала *** па.ча. Кой ви е виновен, че си избирате мух.льовци да ги командорите, а после ревете от тях?
9
0
 
29
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 8 години
Това беше новината, за която чаках от 10 години! Следващия път ще съобщите, че жената му е закачила с кука торбата за чатала!
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продавам защитна ризница за мъжки атрибути марака "Мадурка" ,а за по-големи атрибути марка "Коч БГ".
7
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много хубаво го е направила. И моят е за такова лечение, мързелив , пък нарежда. Не ще и да се изнася ..Може и да посети спешното скоро.....
6
1
 
64
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Тука има явни лъжи-върнал се пиян и му било....студено!На кой пиян му е студено,оу!?Работата е друга-сигурно я е накарал да ду.а и тя го е отхапала!А скандал винаги може да стане....
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УАУ ОГЪН ЖЕНА
4
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя мъж другия път ще знае че трябва да подари цвете
3
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И моя не ми го честити . Не е забравил . Видях че във фейсбук в групата на хобито си е честитил на дамите ..... Никак не е приятно усещането да не се чувстваш обичана ... Нищо не му казах , но вътрешно съм сърдита
2
5
 
46
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Когато мъж направи нещо лошо е престъпление, но когато жена направи нещо лошо е ИНЦИДЕНТ. аа ха добре.
1
2
 
34
 
! Отговори
MEP преди 8 години
Реших,че е колежката Маковей нещо е развявала