Сексапил от плажовете в Малибу

Холивудски блясък по бански
14 мар 2016 21:36, Криси Табачка
3
Сексапил от плажовете в Малибу
Снимка: Guess

Приближаването на пролетта е право пропорционално на желанието ни да идва по-бързо морската почивка.
Времето, в което единствените ни проблеми се свеждат до това дали надуваемият дюшек е в тон с банския ни и колко точно свежи напитки да опитаме преди да отидем на плажа.

За жените подготовката за тези райски дни минава през трескаво търсене на бански костюм. Разбира се, както всичко, свързано с модата, на преден план стои съобразяването с личния стил.

Общото между по-консервативните дами и по-дръзките такива е, че всички искат малко или много да покажат съвършени форми и пленителни силуети.

Стане ли въпрос за малко провокация, от Guess със сигурност знаят точната формула за постигането ѝ.
Старият холивудски блясък е основното вдъхновение при тенденциите за бански костюми за пролет-лято 2016 на марката.Предложенията се характеризират основно или с горна част с повдигащ ефект или смело изрязани бикини.

Целите бански костюми запазват линията с отворени части в областта на корема, колани, подчертаващи талията и дори метални верижки вместо презрамки.

Относно цветната палитра, марката залага на тенденциите за флорални принтове, деним, каре от черно и бяло, ресни в анималистични шарки, както и класическо черно със златно.

Всички кадри, заснети на плажовете в Малибу и хълмовете на Холивуд, можете да разгледате в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кви беха тия "Guess" че не моем а съ сетим.......Домати ли продават или са келнераци в некой третокласен ресторант.бански и "Guess" са като "Бор чвор" и швейварски часовници.
2
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
4!!! Ето такива сандалки обожавам! От предишен живот ми идва. Бях римлянин и носих такива мъжки с вързанки, но сега като жена много ме кефят, пък и имам тънък глезен, уникални!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малееракетата е готова за излитане5 4 3 2 1