Какъв лак за нокти да изберете според зодията си?

На какви нюанси да се спрете този сезон? Вижте!
30 мар 2016 22:00, Криси Табачка
1
Какъв лак за нокти да изберете според зодията си?
Снимка: DKNY

Колко пъти сте се оказвали пред маникюрист с дилемата на кой цвят лак за нокти да заложите?
Всеки един нюанс може да изглежда изключително красиво както самостоятелно, така и в комбинация и чуденето със сигурност е оправдано.

Решението никак не е лесно, тъй като се има предвид и друг фактор – маникюрът често отразява и дори сменя настроението ни и начина, по който се чувстваме.

Какво ще бъде обаче, ако се окаже, че предпочитанията ни за палитра са предопределени и от звездите?
Много просто – ще е една идея по-лесно да планираме маникюра си. Представяме ви най-добрите попадения в лака за нокти, определен от зодиакалния знак, под който сте се родили.

1. Овен (21 март – 19 април)
Тази пролет ще трябва да се фокусирате върху себе си както физически, така и психически. Правилото, което ще важи е, че ако се чувствате красиви, така и ще изглеждате. Друга тема за този знак е темата за знанието. Уверени ли сте във всичко, което правите и казвате? Залагането на бебешко розово тази пролет ще ви кара да влезете в образа на истинска принцеса, защото цветът е едновременно женствен и нежен.

2. Телец (20 април – 20 май)
Този сезон всичко опира до това, да бъдете финансово независими. Вашите родители или партньор може и да са ви „дръпнали“ спонсорирането, но това не означава, че не можете да се грижите сами за себе си. Добре е да спестите малко пари тази пролет. За да материализирате своята свобода, заложете на нежно зелено в маникюра, тъй като това е успокояващ цвят, който лесно се комбинира с всякакви дрехи.

3. Близнаци (21 май – 20 юни)
Работата е важна, но не се концентрирайте само и единствено върху нея. Тази пролет обърнете внимание на себе си. Любовните отношения може да се докажат като не толкова лесна задача и е добре да можете да разчитате на себе си. Синият маникюр ще поддържа нещата под контрол, защото успокоява и се асоциира с грижовност.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Поръчка преди 8 години
Може ли да си поръчам една статия? Нека да се казва: "Кои статии от Днес.бг да четете според зодията си?"