Малката булка пробвала два пъти да се самоубие

Приятелят й я биел постоянно, имала и проблеми с парите
3 апр 2016 22:00,
24
Малката булка пробвала два пъти да се самоубие
Снимка: кадър Youtube

Пратиша Банерджи опитала два пъти да се самоубие. Версиите около смъртта на 24-годишната актриса се множат - от любовни терзания, стрес от работата, финансови проблеми и дори убийство.

Пратиша бе ведър човек, едва ли би посегнала на себе си. Не мисля, че е самоубийство. По всичко личи, че е планирано убийство”, коментира колегата ѝ Аджаз Хан.

Още по темата
Нейната приятелка Камия Пунджаби намекна за насилие. Според нея актрисата имала рани по бузите и носа.
 
Родителите на гаджето Сингх имат друго обяснение: „Пратиша Банерджи бе с финансови проблеми. Печелеше добре, но все нямаше пари”, каза пред медиите майка му.

Филмовата звезда започнала връзка със Сингх през ноември 2015 г. Кроели планове за брак и дори си поръчала на дизайнера Рохит Верма сватбена одежда в индийски стил. Според нейни близки обаче връзката им куцала. Ако не за убийство, те винят приятеля ѝ, че я е тласнал към самоубийство.
 
“Биеше я, построянно бе разстроена и плачеше, беше в тежка депресия”, разказват близките. Очевидци разказват, че ѝ посягал и на публични места.
 
В деня на смъртта ѝ съсед я чул да плаче, но не звъннал на вратата, за да не я безпокои. Часове преди да си отиде от този свят, Пратиша Бенерджи написала в социалната мрежа: “Дори и след смъртта си няма да отвърна лицето си от теб.”
 
Това кара разследващите да мислят, че актрисата е решила да сложи край на живота си заради мъката по любимия. От полицията изключиха вариант убийство. Пратиша силно ревнувала Рахул от бившата му приятелка Салони. Според клюката той дори я е изоставил заради старата си изгора.

“Обичах я. Исках да се оженя за нея. И сега я смятам за моя съпруга. Ако не бях излязъл в петък, това нямаше да се случи”, контрира слуховете Рахул Радж Сингх.
 
Близката приятелка на екранната Ананди - Сара Хан, разкри, че тя наскоро е направила два неуспешни опита за самоубийство. Спасила я е бившата ѝ прислужница. Жената, която сега работи при Сара, разкрила, че през последните два месеца Пратиша се нагълтала с лекарства, а по-късно е опитала да се хвърли през балкона. В Боливуд коментират, че актрисата е имала нужда от помощ, но никой не се загрижил да я насочи към психолог.
 
В неделя тялото на Пратиша бе изнесено от моргата на болницата в Мумбай за кремация в Ошивара. Като в сериалите, чиято героиня бе, придружаваха я тълпи плачещи приятели и почитатели. Актрисата Моуни Рой дори припадна и се наложи да я носят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВъзмутенТи не разбра ли, че Марийчето Нестерова е *** и отговаря за ресор Жълтини и Тъпотии.Преди месец беше написала : "Катастрофа в ЦЕНТЪРА на София. Две коли се удариха между Надежда-1 и Надежда-2".Така че, не се учудвай че рИвье по любимката й от сериала!
16
0
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Обичах я. Исках да се оженя за нея. И сега я смятам за моя съпруга. Ако не бях излязъл в петък, това нямаше да се случи, контрира слуховете Рахул Радж Сингх.Като я смяташ за твоя съпруга, отиди и се обеси и ти, че да сте заедно в смъртта :D! Лицемери гну-сни. Па и прос-ти бе! Мълчи си там и кротувай! И тоя като Джимката Кери. Мноого бързо забрави онази, на която и мъкнеше ковчега с фалшивите си сополи! Снимали го с новото попълнение.
15
1
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Очаквам следващата статия да е за прераждането на малката булка, която е разпозната в заченатото от убиеца дете на четвъртата или петата му жена, не можах да разбера кой пореден номер е в листата му с големи любови.
14
5
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Не мога да повярвам, че още продължават да се пускат новини за Малката бурка!Станалото-станало, дано момичето си намери покой в отвъдното.Защо не пускате през няколко часа по някоя новинка за бедстващите млади БЪЛГАРСКИ семейства? Така е много лесно - някой некадърен драскач като не може да напише нещо и е готов да си изсмучи нещо от пръстите за някой, който се е самоубил в 1,3 млрд.-на Индия, пък било то и филмова "звезда". Ами те на ден в Индия сигурно се самоубиват по 2 хил.
13
7
 
12
 
! Отговори
mr.twitter преди 8 години
Крайно време е да спрете да ни занимавате!Вие вече не просто прекалихте,а се ОСРАХТЕ!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УБИЛИ СА Я!!!НИЩО ЧУДНО ДА Е КАЗАЛА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ, ЧЕ ЩЕ ГО ПРАТИ В ЗАТВОРА И ТОЙ Я Е УБИЛ ДА СИ СПАСИ КОЖАТА!!!А МОЖЕ ДА Е БИЛА И ВТОРАТА ЖЕНА НА РАТАН СИНК ДЕТО СЕГА ИГРАЕ АНАНДИ ЗА ДА И ВЗЕМЕ РОЛЯТА!!!!--------------АНАНДИ МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ БЕШЕ НИКАК ПРОСТА НИТО ЛАБИЛНА!!!!УБИТА!! ПРИЯТЕЛЯ И ДЕТО Я НАМЕРИЛ ДОРИ НЕ ИЗВИКАЛ ПОЛИЦИЯ НАПРАВО ОТКАРАЛ МЪРТВОТО И ТЯЛО В БОЛНИЦАТА УЖ ДА Я СПАСЯВА!!!!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да беше го напуснала и да беше заживяла сама, после да потърси помощ от близки и лекари. Накривила му шапката като се самоубила.... оня ще продължи да си живее и да пребива следващата си приятелка.
10
5
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
До Анонименабе как моjе да говорите така вие сте мар6и
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чета коментарите на простаците по-долу по нищо не се различават от простака, който е докарал до това състояние момичето! А уж ***, *** се разграничавате от индийския манталитет, ама май сте по-зле пуууууу! Ето затова сме на това дередже с подобни джентълмени-***!
8
12
 
7
 
! Отговори
не е истина преди 8 години
Ле ле , колко народ охка и ахка по тези стоп-кадри, пардон , индийски сериали, съдейки по прочувствените коментари по-долу!Хора без работа ,или както казваше баба ми - скучаещи гъ3ове !
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човешка драма! Човешка! В един враждебен свят! Трагедията на отхвърления чувствителен човек - професионален крах, интимно разочарование, липса на подкрепа от семейството...Всичко, което не ни убива, ни зомбира!
6
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора стига сте писали една и съща новина по 100 пъти. Няма фенове за тези новини.
5
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edna myrsha po malko super novina :D
4
29
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страхотна новина ....най важната за днес.бг
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да.Като я е биел,нормало е да е била в депресия.И него да го бият често и той ще е в депресия и ще иска да се самоубива.*** ***-каква мадама е изпуснал па и кинозвезда,че и лудо влюбена в него.Колко жалко,че няма да стои в затвора поне..
2
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е важна подкрепата дали си под прожекторите или си в схлупена кащурка, не можеш сам, къде са близките и хора, родителите, приятелите й. Жалко. И в Индия има психолози, но никой не и е подал ръка.
1
3
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трагедия. Бог да прости тази актриса, която беше хубава. Но пък в България е пълно с реални малки булки, които раждат на десет, а на двадасет години вече са баби.