Еротика и сексапил: 100 години назад

Насладете се на уникални ретро еротични снимки от преди век
20

Снимка: ofigenno.cc

Времето минава бързо, едни събития отстъпват място на други, но интересът към еротичното и женската красота датира още от най-дълбока древност.

Е, в следващата галерия няма да се връщаме чак толкова назад, а "само" точно век. За да видим как е изглеждал женския чар през 1920 година и какво хората тогава са смятали за еротично и сексапилно.

Как намирате тези ретро кадри съпоставени с днешното съвремие? Насладете им се, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: еротикаретро снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 2 е съвремнна фотография. Преклаено добро е качеството в сравнение с другите, а и самият модел изглежда съвременно.
14
0
 
20
 
! Отговори
... преди 8 години
Еми тогава на това се е лъскало, сега на друго се лъска! Кой знае след 100 години на какво и дали ще се се лъска! Та така времена и нрави, това е!
13
5
 
22
 
! Отговори
11 преди 8 години
Баси дебелия бидон на снимка 10.
12
2
 
27
 
! Отговори
еххх преди 8 години
Ако не са пандите да крадне някой снимки няма да има такива рубрики...Иначе както си го помислих и първия път когато ги видях красотата на жените си е неизменна независимо от епохата... Мили дами да продължавате във всички възрасти и епохи да ни радвате :)
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ли ще гледат на днешните модели след 100 г.?Сигурно ще си казват "егати пластмасовите кифли" или "басси прическите".
10
39
 
29
 
! Отговори
мечока преди 8 години
Като им гледам прическите и си помисля, че отдолу са още по-големи урунгели, тръпки ме побиват. Нашите дядовци и прадядовци признавам са били големи смелчаци с такива рунтави мечки стръвници да се борят...
9
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, тия не са сред живите вече. И какво от това? Повече ли щяхте да се радвате ако дадат 'еротиката след 100 години'. Неродените по-секси ли са? И откъде идват. Това са глупости. Днешната силиконова еротика не струва, Чудят се какво да направят вече, хастари ли да обръшат..
8
2
 
60
 
! Отговори
Мъртон преди 8 години
Тези малки котетата са били с доста рунтави катерички!
7
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е било еротиката преди век, равносилно е да гледаш гола жена днес. Бих ги нарекъл стилни, но не и секси, може би защото съм с век пред тях, а може би не. Някъде към 40-те години напипаха истинския сексапил.
6
41
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен,че са дебели и прическите им са много грозни.Все едно ги е стригал някой овчар.Тази на снимка 2 има хубава коса но защо изглежда *** и виси на фитили?
5
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече и кокали няма. Тук таме парче кост и коса. Телата им прогниха.Всеки да запомни, че рано или късно мястото му е метър под земята при червеите и плъховете.
4
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има и симпатични, само дето не мога да видя, кои са.
3
17
 
22
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Някои стават , но прическите им ...
2
15
 
27
 
! Отговори
bebok преди 8 години
от тях сега само кокали в земя останали
1
10
 
24
 
! Отговори
karlovo преди 8 години
Едната е *** балтията