Ще пътувате към Омск? По-добре вземете лодка

Такива дупки на пътя не сте виждали никъде. Убедете се!
5 апр 2016 14:30,
123

Снимка: klyker

В Омск имало повече дупки, отколкото пътища. Или поне така се шегуват местните. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е да, в ИЗОСТАНАЛА Русия е така. Но в просперираща България, член на Европейския съюз, такова нещо НЕ МОЖЕ да се види. Разходете из прекрасната ни столица София и я разгледайте с удоволствие!
67
2
 
4
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Абе, най-добре въобще не ходете в Омск, както и където и да е в тая евразийска ***.
66
3
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
В България вече няма една педя необработена земя, само 10 години след влизаснето в ЕС. През 1990-91 г. комунистите фалираха селското стопанство, което бяха откраднали от българските селяни.
65
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До наблюдаващотдалечЗавалиите! И те ще побеждавали НАТО! Живи да ги оплачеш!Никой не е вярвал, че ще победят и Третият райх, но го направиха. Никога не подценявай руснака, когато иде реч за война.
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю стюарт малко си закъснял със съветската си пропаганда сега е 2016 и няма граници и цензора за да ти повярва някой на отчаяните ти опити за бръщулевене
63
3
 
4
 
! Отговори
Стюърт преди 8 години
Ако се поровите в нета и напишете класово разделение в САЩ ще видите обратната страна на монетата. Бил съм там Мерси втори път не отивам. Пустиня пустиня пустиня насред нищото Лас Вегас. Наркотици,хазарт,проституция мошеници, обратни, толерантни и всякаква *** има там! Имаше и меки китки от Белгия, леките жени от цял свят повечето за 30 мин пари не вземат после 80 долара за час! И супер богати дето пръскат на вечер по 100 бона и не им прави впечатление!
62
2
 
10
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Една от големите забележителности на Омск е уникалното метро с единствена построена станция.
61
5
 
17
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
Само като си помисля,че тия хора имат претенциите да карат световния влак...Такава мизерия при всичките им природни богатства...Ужас!!!
60
2
 
15
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 8 години
Завалиите! И те ще побеждавали НАТО! Живи да ги оплачеш!
59
5
 
7
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До До 94. Ама пълни глупости плещиш, че чак май не се усещаш от злоба. Особено в Швйцария, точно такива студове има. А в Швеция и Новрегия може да има студове, но там е близо океана, климата е съвсем друг. В Сибир климата е континентален, студа е много по-жесток. Ами вземи попрочети малко за климата преди да пишеш глупости. Особено пък това с Швейцария, направо ме разсмя. Наистина снимките са пропагандно и нарочно подбрани да показват негативите.
58
13
 
13
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Който не е ходил в Сибир няма представа как е. Това са много месеци и много сняг, когато започне да се топи няма спасение. Норвегия и Швеция изобщо не могат да се сравняват със Сибир, там изобщо не е сибирски климат и нямат такова колическтво сняг. Снимкит са подбрани с негативизъм и пропагандна цел. Лесно е да приемеш нещата едностранчиво, когато нямаш достатъчно информация. Някои във форума имат в гланвата си бръмбари.
57
0
 
18
 
! Отговори
борис преди 8 години
Аз пък съм бил два пъти по 5 месеца на студенска бригада в Аляска. И то не в голям град , а в малки курортни градчета, където само през лятото е оживено заради туристи,ловци и рибари.Пътищата са в превъзходно състояние, улиците също.И навсякъде е чисто.Що се отнася до столицата Анкоридж, можете да влезете в гугъл и да разгледате.Градът не е нещо особенно, но що се отнася до улици, шосета, обществени сгради и др. подобни си е върхът.
56
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе при топене на снега, ама другарю сняг се топи и на други места в света не мисли че ставаш смешен. Аз такива снимки от Финландия. Швеция, Канада, САЩ, Норвегия и други страни със сходни географски и климатични показатели не съм виждал. То на другарите все някой им е виновен за пълната некадърност, при това доказана
55
6
 
9
 
! Отговори
До 94 преди 8 години
Баце и в Норвегия и в Швеция и в Швейцария има такива студове....само, че те са в загниващия запад...не ни продавай М.Ъ.Д.А за бъбреци, дето се вика вече има много източници където да се информира човек. Разгледай в нет-а как се асфалтира в руский мир и тогава соли акъл
54
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимките са злоупотреба с хората, които почти или изобщо не са виждали какво е сибирска зима. При топене на сняг от минимум 100 см и зимни студове, достигали до -45 градуса по Целзий, какво очаквате да бъде? В началото на април снегът и ледът са недостопени, локалните наводнения вследствие на това са обичайни. Грехът е на дежурния редактор, който съвсем целенасочено е изтипосал тия снимки з радост на двугънковите *** ятаци, вечно дежурни из медиите за някой кирлив цент.
53
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето в такова състояние беше и НРБ след 45Г КОМУНИЗЪМ благодарим ви другари
52
4
 
12
 
! Отговори
Жоре Трабанто преди 8 години
Е къде са феновете на ботоксовото джудже да ни разкажат за евразииския рай???
51
2
 
4
 
! Отговори
PUTRUBLEVOV преди 8 години
Аз съм номер 72 и ми удариха 7 минуса. Маладци! Не спите значи. Обаче тъй като съм платил за 50 броя троллчета, а работят само 7, хонорарът ви ще е 7/50 или 14% от договореното. Ще ви стигне само за гьоргиевска лентичка, но не и за пастет от крешвирши
50
8
 
8
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Каква е целта на тази статия? Защо пътищата в Омск са толкова важни че трябва да ги четем? Защо ни ги показвате, какво целите? Свършиха ли се нашите проблеми че тръгнахте да оправяте тези в Омск?? И понеже въпросите ми са риторични, понеже отлично знам какво целите, ще ви кажа едно - ЦЕЛТА НЕ Е ПОСТИГНАТА!
49
2
 
17
 
! Отговори
1 преди 8 години
Във Враца е същото.