Митове за носенето на маратонки

Не се страхувайте да акцентирате смело върху тях
17 апр 2016 11:27, Криси Табачка
5
Митове за носенето на маратонки

Спортната вълна дойде, заля модния подиум и със сигурност не смята да се оттегля скоро.

Наблюдаваме тенденция за много модни къщи, известни с придържането си към елегантния и строг дрескод, които обърнаха посоката и създадоха спортни линии или самостоятелно, или в колаборация със специализирани в сферата брандове.

Ако това не е достатъчно, ще си го кажем направо – задължително е да започнем да носим маратонки и извън фитнес залата. Разнообразието от модели дава възможност за всякакви комбинации, които да отговарят на нуждите и личните ни предпочитания.

Както всяко модно правило, това за спортните обувки в ежедневието също има митове, легенди и съвети.

Представяме ви един своеобразен гид за това, какво можем да си позволим и какво не. Мисията ни е да изглеждаме по последни тенденции, без да се налага да лишаваме себе си или стила си от каквото и да е.

1. Купувайте постоянно модел, който харесвате

Ако обичате нещо, придържайте се към него. Това златно правило важи с пълна сила за маратонките и спортните обувки, които да носим в ежедневието, без значение какво работим. Понякога няма нищо по-хубаво от добрата стара класика – оставете нестандартните модели за уикенда.

2. Не се страхувайте да акцентирате върху маратонките

Някои от моделите спортни обувки са толкова красиви и нестандартни, че няма как да ги поставите просто като допълнение, а като истински стилен акцент. Фокусът може да пада върху долната час с класическа и изчистена визия.

3. Придържайте се към едноцветни маратонки, когато комбинирате с рокля

Все по-често ще виждаме по улиците дами, които смело съчетават маратонки с официална рокля или пола. Това е много красива комбинация, но има своето правило – нека обувките ви бъдат едноцветни и семпли, за да не станат твърде драстични разликите.

Другите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: маратонкимода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Неминона преди 8 години
Това на снимката не са маратонки, а кецове. Те са от плат, така че са по-проветриви.Ама как успяха да копират статията така, че "долната част" да се превърне в "долната час" ума ми не го побира.
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"смрад се дължи най вероятно на недобрата хигиена"Нося и обичам маратонките. Но горното изказване си е направо удар под пояса. Факт е че маратонките запарват (въпреки различните "технологии" които се ползват за да ги направят да "дишат")
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Моля?как реши, че маратонките са неудобни при условие,че по удобни обувки от тях няма?а това че са смрад се дължи най вероятно на недобрата хигиена на краката ти.
1
13
 
2
 
! Отговори
Моля? преди 8 години
Моля?Задължително било да носим маратонки?Кой каза? Аз мразя маратонките от дъното на душата си.Кой и как ще ме накара да обуя тази неудобна смрад?