Сияеща, спретната... Сирия помни и такива дни

Днес тя е далеч от онзи си облик на привлекателна за туристите дестинация
17 апр 2016 07:43, Мария Захариева
59

 Снимка: klyker

Обезкървена и в руини, Сирия днес е далеч от онзи си облик на привлекателна за туристите държава. А преди 2011 г. тя беше именно такава. Вижте!


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
as преди 5 години
Плодовете на демокрацията...
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има ли забулки..има и войни...европа да се готви..
31
0
 
3
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До 29. Повечето неща са така, както казвате, но някои уточнения: арабите използват индийските цифри, а ния сме ги взели от арабите и ги наричаме арабски. Затова те изписват цифрите от ляво надясно, но пишат на арабицата от дясно на ляво. Имената на небесните теза са дадени в повечето случаи от шумерите, чиито наследници са семитските народи, в частност арабите.
30
2
 
18
 
! Отговори
иван преди 5 години
Значи , които каже " НЕ" на големия "брат" потъва в руини , а калко ли би останало от нашата малка България ???????
29
2
 
14
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
Всичко, което казваш, е вярно, но замени думата "арабски" с " персийски", двата щата нямат нищо общо. Всичко, което арабите са направили, е било по средата на 7 ми век да превземат Персия, които са бял народ, да ги поизбият също както турците нас, да ги ислямизират насила, да окрадат цялата персийска култура и наука, развивани в продължение на хилядолетия и да залепят нов етикет на всичко персийско. И после да се бият в гърдите, че били открили света и мира.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
kakvo da pravish? taka e.
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сирия - преди и след демокрацията
26
2
 
29
 
! Отговори
РОССИЯ преди 5 години
ДЕМОКРАЦИЯТА НА САЩ.НАТО И ЕВРОПА СЪТВОРИХА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЧУДО НА СВЕТА ДА ПОСТАВЯТ СВОИТЕ ЗАКОНИ В ТЕЗИ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ И СЕ ПОЛУЧИ РАЗПАД И ВОИНА В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ СЪС СВОИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЗАКОНИ.ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ НА НИКОИ НЕ Е НУЖЕН.УНАС СЪЩО СЕ ПОЯВИ ДЕМОКРАЦИЯ НО ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ А РАСПАД НА ИКОНОМИКАТА КОРУПЦИЯ БЕЗ РАБОТА И ГЛАД НЕ МИ ТРЯБВА ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ И ДА НИ КОМАНДВАТ САЩ НАТО И ЕВРОПА.
25
4
 
15
 
! Отговори
До Сенатор преди 5 години
Близкия, а и по-далечен изток е дал много на света, като започнем от цивилизацията, преминем през медицина, математика (ние пишем арабски цифри), науката за звездите (астрология в последствие астрономия) почти всички видими звезди в небето са с арабски имена, земеделие, тъкани, петрол и много други неща. Това че там сега живеят хора, които правят лоши неща не означава, че този регион е лош и не трябва да му се отдава необходимата почит за заслуги в историята на човешката цивилизация.
24
1
 
36
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Не само Сирия,а и Либия,Ливан,Алжир,Египед,Тунис и т.н.......Пълна съсипия,на гърба на хората ,че сега и на нашия,само заради "миролюбивата" политика на Хамерика!
23
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напишете кратко и ясно: САЩ е терорист 1 на държавно ниво. Те са виновни.
22
1
 
40
 
! Отговори
стоп преди 5 години
За 20 год САЩ съсипаха и ограбиха прекрасни страни в арабския свят,загинаха милиони!милиони останаха без дом и с разбити съдби до кога тека хора!?
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мюмюн от АТАКАКъдето стъпи американски крак и къдете се пуснат американските метастази до това води ... само глад, унижения, разруха ..
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напишете в vbox7 - TOP GEAR MIDDLE EAST SPECIAL и вижте Сирия!
19
2
 
42
 
! Отговори
жалко преди 5 години
Поредната прекрасна страна съсипана от САЩ и слугите им от запада,като гледам какъв рай е била тази страна а сега тъне в разруха и смърт..........
18
2
 
33
 
! Отговори
на цар урод децата преди 5 години
САЩ имат огромен дълг,растящ с геометрична прогресия, който по никакъв начин не могат да изплатят. Те смятат че единствено нова световна война, както беше през ХХвек ,може за ги спаси.
17
32
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сирия винаги си е била и ще си остане ислямска дупка от третия свят
16
5
 
42
 
! Отговори
къде е ООН преди 5 години
Сирия, Либия и Ирак бяха страни където се ходеше на гурбет и туризъм. Там никога не е имало терористи . Защо ги нападнаха САЩ ?!
15
0
 
5
 
! Отговори
Муслим преди 5 години
До СенатораАко разгледаш снимките мисля че ще си отговориш сам, не е трудно, цъкаш с мишката и те се сменят сами.
14
8
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 5 години
асад е виновен, не смаза протестите твърдо и убедително, както направиха в иран.