Там, където не хора, а призраци празнуват

Паркът Бушкил, отворил врати 1902-ра и трагичната му съдба днес
Обновена: 18 апр 2016 19:48 | 18 апр 2016 19:45,
11

  Снимка: klyker

Паркът Бушкил е отворен през 1902 г. Помни много смях, радост и слънце. През 2004 г. обаче е залят от наводнение и затваря врати. Отваря отново, но през 2006 г. отново е залят от наводнение. Днес той е обитаван единствено от духове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: паркснимкипризрачен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нестерова толкова си може.
5
0
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Най-вероятно поради три причини:1.Бялото лице на фона на което ярко се открояват носът, устните и очите.2.Песента на Васил Найденов.3.Романът "То" на Стивън Кинг и екранизацията му.Асоциациите са нещо което оказва силно влияние на нашите чувства и възприятия, макар и доста често да не го осънаваме.
4
0
 
11
 
! Отговори
Dedim преди 7 години
Барни е много прав,никаква информация,някакви факти хвърлени в пространството списани от агент Мария..............
3
0
 
8
 
! Отговори
Barni преди 7 години
Ааааааааа, паркът Бушкиииииииил, любимият ми парк - намираше се........абе, намираше се в района на парка Бушкил, колко жалко, че точно той е бил залят, точно на това място!Поздравления за интелектуалката Мима, написала този вълнуващ разказ за любимия ми парк, на любимото ми място!;)
2
10
 
8
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
До Тони-Те кремълските слуги само това могат-да се радват на нещастието.... В империята на злато всичко е сиво и омърсено-забравили са вече как изглежда светлината... Толкова за днешна руссия.
1
7
 
11
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Радваш се на чуждото нещастие, но ако си прав, това ще значи че след 2 години и ти няма да можеш да пишеш глупости, просто защото живи хора на земята няма да има.