Пазарувай със съветите на мама

Правилната инвестиция не е лесна задача
1 май 2016 21:00, Криси Табачка
1
Пазарувай със съветите на мама
Снимка: архив, Reuters

 Умното пазаруване и правилната инвестиция за покупки никак не са лесни задачи, особено когато става въпрос за мода.

Понякога, влизайки в магазин, имаме чувството, че всичко ни харесва и за секунди успяваме да си сглобим перфектните силуети за лятото.

 
Разбира се, притиснати от бюджета, трябва да изберем само няколко неща, които не просто да ни допадат, но и да бъдат практични за комбиниране с вече притежаваните от нас компоненти в гардероба.
 
За умните инвестиции понякога не се изисква кой знае какъв специалист, а просто съвет от най-близкия човек в живота ни – нашата майка.
 
Житейският ѝ опит със сигурност я е дарил със знания, често придобити от принципа „проба-грешка“, които могат да ни научат на много.
 
Представяме ви мъдростите от майките, с които ще обновим гардероба си и ще се научим да пазаруваме умно.
1. Винаги проверявайте задната част на магазина
 
Колкото и странно да ви се струва това, майките съветват да започнете разглеждането на магазина отзад напред. По този начин ще разгледате първо намалените дрехи и вероятността да се натъкнете на нещо евтино и на промоция е много голям.
 
2. Не купувайте само и единствено за да имате нещо
 
Напълно нормално е да тръгнете на пазар с конкретна цел и да си тръгнете с празни ръце. Не се задоволявайте с по-малко от това, което в действителност искате. Дори и от магазина да твърдят, че това е страхотна промоция.
 
Вижте останалите съвети в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
40-годишен преди 7 години
Аз миналата седмица сам си купих една риза, въобще не питах мама!После мама се намръщи малко, но каза, че става за двора като ходиме на вилата - когато трябва да се окоси тревата.Аз по-скоро за друго искам съвет от мама - как да си намеря жена? Ама мама казва, че ще ми помогне, тя знае коя ще е подходяща за мене! Още е рано, жените са коварни и могат да ме излъжат. Ама мама няма да могат да я излъжат!