Жената на Ози Озбърн го изгонила заради изневяра

Виновна за семейната драма е 45-годишна фризьорка
Обновена: 8 май 2016 18:38 | 8 май 2016 18:16, Веселина Йорданова
13
Жената на Ози Озбърн го изгонила заради изневяра
Ози и съпругата му Шарън. Снимка: архив, Ройтерс

Съпругата на Ози Озбърн, Шарън, го била изгонила от домашното огнище, след като се сдобила с доказателства, че фронтменът на "Блек сабат" й бил изневерил със звездна фризьорка, съобщава в. "Дейли мирър".

Виновна за разразилата се семейна драма се оказала 45-годишната коафьорка Мишел Пю, която се грижи за прическите на Дженифър Лопес, Алиша Силвърстоун и други знаменитости.

Шарън Озбърн хванала натясно половинката си и му казала, че има неопровержими доказателства за изневярата му, за която подозирала от известно време.

След голям скандал Ози се изнесъл, като приятелите му се опасяват той да не посегне отново към алкохола и наркотиците.

След като бил прокуден от семейното жилище, певецът се настанил в хотел в Ел Ей. Но Ози продължавал да поддържа връзка с децата си. Бракът му с Шарън ще навърши 34 години през месец юли. Връзката на двойката винаги е била съпътствана със скандали.

Ози и Шарън имат три деца - Ейми, Кели и Джак. Шърън се запознава с певеца, когато е 18-годишна, когато баща й, Дон Ардън, по онова време е бил мениджър на "Блек сабат".

Когато Ози бива прокуден от бандата през 1979 година, Шарън започва да излиза с него и му става мениджър в качеството на соло изпълнител. Три години по-късно, през 1982 г., двамата сключват брак в Мауи на Хавайските острови.  (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ози озбърн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, дребнаво нещо са това жените, на тези години такава пара да вдига за подобна дреболия...горкият Ози....
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който си го може може! И на 80 години да стане пак ще опъва булките. А тези които немогат само плюят. Стига плювахте че си наводнихте мониторите и клавиатюрите бе селянжъри!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО BURZUM. Ти си музикален инвалид ако слушаш такава диария каквато правят тези от deаth. За разлика от тези дето реват като опънати Ози пее. Музиката която правеха блек саабат още се слуша. А на твоите диарията няма да остане в класиката на рок музиката.
6
10
 
0
 
! Отговори
заклет шоп роялист преди 7 години
тоа койот ош ли вий бе а па таа му садра и насраните наркомански *** и са че га фръли у старческио дом
5
6
 
3
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Че само във фризьорката ли не беше го заврял тоя *** ...Озито?Намерил си нова половинка поразника..... известен с тъпотията си !Ози , Ози ...тъпо *** си , но имаш право на това!
4
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена му е алчна, злобна и завистлива личност. Не знам що не я е разкарал отдавна.
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента съм към края на биографията на Ози. Ако половината от това, което пише е вярно, Ози е извънземен. А Шарън е невероятна жена и ако не го приеме обратно със сигурност това ще е краят на Ози.
2
15
 
8
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Виещият койот няма умиране ...толкова музикални гении си отидоха а тоя е още жив...R.I.P. Чък музиката на DEATH е безсмъртна....
1
7
 
1
 
! Отговори
фризьорката преди 7 години
Трогант не може да каже едно изречение ...камо ли нещо друго да направи....преберете си го много Моля !