Нощни маски. Какво представляват? Как се използват?

Новостите от тази козметична сфера непрестанно се множат
12 май 2016 16:30, Криси Табачка
0
Нощни маски. Какво представляват? Как се използват?
Снимка: Снимка: flickr

Иновациите със сигурност са това, което движат козметичната индустрия напред. Желанието на хората да открият тази магическа съставка или терапия, която да ги задържи вечно млади със сигурност все още не е открита, но новостите в тази посока обещават все по-добри и дълготрайни резултати.

Естествените съставки се комбинират с нови съединения, за да осигурят на вида ни свежест и младост в една капка, в една смес или в едно бурканче.

Съвсем естествено, новостите от тази сфера непрестанно се множат и предоставят на дамите и на силните половинки варианти, с които да впечатляват околните с визия.

Проучихме разработката за "втора кожа", разгледахме лаковете за нокти, които могат да се опитат и посъветвахме как да подчертаете красотата на косата си. Сега идва време да разкрием пред вас едно от най-новите изобретения на индустрията – маски за лице за през нощта.

Какво представляват?

Маските за лице, които се поставят за цяла нощ, са с подобно действие на нощните кремове, но съставките им са различни. Някои жени са алергични към основните продукти на този тип козметика и именно по тази причина, нощните маски са идеален вариант за тях.

Тази новост са продукти, които трябва да се използват самостоятелно и да не се смесват или комбинират с нощни кремове. Те са с по-лека текстура и със сигурност е по-малко вероятно да се омажете с тях.

Съществуват многобройни варианти

Тъй като по начало маските се предлагат в огромна разновидност, трябва да изберете точно тази, която е най-подходяща за вашата кожа. Съществуват такива с витамин C, екстракти от боровинки, кофеин, съставки за избелване и други.

Как се използват... Вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: втора кожанощни маски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари