Манипулатор ли е мъжът до вас?

5 знака, че има пасивно-агресивно поведение
Обновена: 13 май 2016 19:50 | 13 май 2016 19:50, Александър Попов
5
Манипулатор ли е мъжът до вас?
Снимка: Outnow.ch

На пръв поглед той е мил, внимателен и ви обожава. Когато обаче попаднете в "капана" му, осъзнавате, че всъщност е манипулатор, който не се интересува от другиго освен от себе си и иска да контролира всичко. Как се заблудихте? Лесно е, със своето пасивно-агресивно поведение, той е успял да ви замъгли очите, че имате глас във връзката ви, а всъщност "конците" дърпа друг.

Какъв е пасивно-агресивният мъж?

Това е човек, който избягва поемането на отговорност и конфликтите като демонстрира привидна пасивност и дистанция. Поради нежеланието си да спори, вика и изразява категорично мнението си, той изглежда „добро момче“ и кара жените да се чувстват сигурни и спокойни с него, но това е една заблуда. Как да го познаете?

1. Той казва едно, но има предвид друго

Искате да ходите на кино и той се съгласява с вас. Но вечерта се оказвате „наказана“ без да разберете защо, когато отказва да прави любов с вас. Очевидно не е искал да гледа филм, но не ви го е казал ясно и когато се опитвате да разберете причината за студенината му, ви заявява, че вие сте го накарали да ви придружи.

2. Страхува се да влиза в конфликти

Той иска да бъде добрият във вашата връзка и не повишава тон, не спори и не тръшва врати. Вместо да изразява гнева си, той го прикрива и проблемите ви остават нерешени, но напрежението е налице. Предпочита да се бори с вас с мълчание и да ви лишава от внимание и физически контакт. С времето това ще започне много да ви дразни и често дори няма да знаете причината за тази дистанция и студенина от негова страна.

Останалата част по темата вижте в Tialoto.bg


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако вашия мъж е като този в статията, значи вашия мъж е Иван Костов.
4
3
 
3
 
! Отговори
Кукловодът преди 5 години
прочетох тази статия и умряах от смях и ще и кажа защо , Тук е описано изцяло поведението на масовата жена стрещаща се в живота . Мили дами ето как изглеждате в нашите очи . Затова тази статия е пример за това , че жените сами себеси не понясят , но го правят за да скъсяват нервите на мъжете .
3
2
 
7
 
! Отговори
Херцог Трън преди 5 години
Баси тъпата статия. Скъпи жени, ако искате да си запазите връзките читави - НИКОГА НЕ ЧЕТЕТЕ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ!
2
0
 
4
 
! Отговори
bobo преди 5 години
Kakvoto i da napravia, vse sum vinoven!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не съм се страхувал да влизам в конфликти.....но винаги съм го правил на пияна глава. И не съжелявам, защото на пияна глава си казваш всичко. Много съм благодарен на алкохола за да разкрие *** покрай мен в жвивора ми, защото и те на пияна глава си разлриват картите...и там няма..уважаваш ли ***, не ме ли уважаваш- там директно си казваме кой какъв е в живота и за какъв *** за зеле става. На някой не му издържат нервите и го приспивам с един откат.