Лечебните свойства на джинджифила

Какви са предимствата му за красотата?
22 май 2016 19:45, Криси Табачка
9
Лечебните свойства на джинджифила
Снимка: livestrong.com

Един от най-добрите съвети, които сме получавали за красотата беше, че не трябва да разчитаме на джинджифила само и единствено за чай или подправка за ястие в кухнята.

Тази суперхрана, освен че има редица ползи за здравето и лечебни свойства, е чудесна за кожата и косата.
Представяме ви няколко причини за това и как точно да извлечем максималното за своя перфектен външен вид.

1. Джинджифилът е пълен с над 40 антиоксиданта, които се борят успешно с всички издайнически признаци на стареене. Не само, че джинджифилът ще помогне на кожата с промиване на токсините, но и ще подобри кръвообращението. Другите ползи включват намаляване на вредното влияние на свободните радикали и стягане на кожата.

2. Редовно страдате от поява и признаци на акне? Вместо да посягате към крем против акне, опитайте с джинджифил. Тази подправка е известна с високоефективните си антисептични свойства, които се справят добре с премахването на бактериите, предизвикващи появата на пъпки.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много добре действа и ракия, настоена с джинджифил. Практикувам така: 3-4 см пресен корен, нарязан на тънко, в 1 л хубава ракия. Изчакайте няколко дни. Наздраве!
8
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
7, канела и лют пипер? Ужас!Сутрин, на гладно. Вземаш пресен джинджифил, около 2-3 сантиметра, обелваш го, нарязваш го на тънки ивички и го мяташ да се вари за 10-15 мин. След което вземаш от течността и изчаквам малко да изстине, за да не е вряла, че ще прецакаш меда и слагаш лъжица мед. Изпиваш около 300 милилитра от течността и го правиш всяка сутрин преди да си ял каквото и да е. Леко ще люти, но медът го притъпява и даже става сладко.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
четох че е полезен за метаболизма настъргана лъжичка и канела+лют пипер и пробвах ами не мога да повтаря, искам а *** не мога това нещо има много странен остър вкус дайте идея как да го консумирам без да му усещам много вкуса че имам нужда да си забързам метаболизма
6
0
 
3
 
! Отговори
Пича с Москвича преди 7 години
Първите няколко пъти след китайско гощаване,винаги едвам стигах до тоалетната в къщи.Обаче откакто ми казаха да вземам и по малко ,,джинджър'' и от зелената люта паста,никога повече не се е случило да имам стомашни проблеми след китайско.
5
0
 
3
 
! Отговори
аио22,2,и преди 7 години
За всичко друго е много полезен, но скапва жлъчката и стомаха. Полека с джинджи!
4
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 7 години
За маски и други подобни неща не съм го пробвала , но препоръчвам на всеки със здрав стомах джинджифил . Наистина добър лек !
3
0
 
7
 
! Отговори
Неа преди 7 години
В момента съм с гнойна ангина и на мед и джинджифил . Само това , никакви лекарства ! Доста бързо се чистя , мисля че до ден два ще съм ток . От няколко години за кашлица и болки гърлото ползвам джинджифил - невероятен е !
2
0
 
11
 
! Отговори
3 преди 7 години
Джинджифилът прочиства кръвта и лекува всякакви болести (рак примерно). Наричан е храна на боговете.Човек може да се убеди смо ако опита сам.
1
0
 
9
 
! Отговори
65 преди 7 години
С известна резерва пристъпих към джинджифила.Първо започнах с маска за лице +мед+геритамин.После започнах с една кафяна лъж.сок +една к.л. мед на гладно.ВЪЛШЕБСТВО.Пия го три пъти седмично ,защото пия разреждащ кръвта препарат-Прадакса.