15 бона за бал, дизайнерски рокли... Каролина-Клер се обиди

Абитуриентката яростно нападна критиците си във Facebook
Обновена: 3 юни 2016 11:10 | 3 юни 2016 11:07, Александър Попов
211

Ето я и Каролина Клер с дизайнерските й рокли. Всички снимки са изпратени от майка й

Каролина–Клер нашумя след медийните изяви на майка си и нейната настоятелност да анонсира щерка си като най-скъпо облечената абитуриентка тази година. Желанието на двете да изпъкнат с похарчените 15 000 лева за бала, разбира се - спонтанно, остана неразбрано от много хора и отнесоха куп критики. Дизайнерските й рокли от арабски дизайнери някак си не успяха да предизвикат възхищението на публиката и голяма част от коментарите най-меко казано определиха цялата дандания като кич.

Още по темата

Като една друга абитуриентка, която първо се хвалеше, а после нападна критиците си във Facebook, и Каролина-Клер използва социалната мрежа да си направи допълнителна реклама и да заклейми всички, които не я харесват.

Грамотността на написаното не кореспондира с "авточетките й" колко е умна и целеустремена, но пък и не може да бъде съдена, тъй като това си е нейното лично пространство във Facebook.

Ето и нейната гледна точка след обидите, които понесе по свой адрес, без редакторска намеса.

Здравейте анонимни коментатори.. Имам дар слово, но тъй като вие нямате, ще "проговоря на вашия език" ! Моето семейство не е искало по никакъв начин да претендира с богатство, това че вие го приемате по този начин е вече отделен въпрос. Какво като сме решили да го обявиме, нещо лошо направихме ли ви ? Аз живея на принципа - като можеш да помогнеш, помогни ако не, не пречи!. Не познавам злобата, завистта и егоизма! Не мисля, че по някакъв начин съм попречила на съществуването ви.!!! Пишете за егоизъм и защо не дарявам средства?

Благотворителности и дарения правя всяка година и то по няколко пъти, но не го съобщавам, защото очевидно би било смешно и показно. Всичките ми планове и амбиции са свързани с това да помагам и да бъда полезна, знам, че са абсолютно недоходоностни , а изискват високо вложение, но няма да бъдат опоменати в нито една медия! Приют за животни, клиника за хора без възможност, лекуващи се безплатно...

Да, точно така, защото в днешно време, особено в нашата държава се изискват определени средства дори що се отнася до здравето !!! А някой поинтересува ли се от мечтите и добродетелите ми?! Забелязахте ли изобщо споменатите животни в статията? Май не?!

Хмм.....защото може би самите вие така сте се зомбирали от думата "сума",че съвсем забравихте за какво всъщност е статията.

Знам, че очаквахте разглезено момиченце без елементарна култура - е изненадах ви ! Научена съм да се съобразявам - финансово възпитана съм! Не знам дали сте злобни или завистливи или каквито и да е било, знам едно - скучно ви е ! Ежедневието ви е сиво, написахте 1000 коментара, отделихте няколко ценни часове от живота си вместо да ги използвате за нещо градивно. Щом сте толкова съпричастни, защо не подкрепяте мира по света? Защо не стачкувате, а тихо роптаете?

Хайде, заминете на война, да се борите за неоправданите и бъдете пример! Защо не плачете наравно с плачещите? Защо не сте съпричастни за тъгата? А оплювате щастието?! Вие сте тези с кривите разбирания , не аз или семейството ми ! Това са новини хора ! Не трън в очите ви! Научавате по нещо ново, без значение дали ви харесва! И на мен не ми харесва, че има войни или че се нарушават законите или че отвличат жени, деца всеки ден.. Но на вас май ви харесва ?

Обичате сивотата, скандала и тъгата. Храните се с тях. Искате да се чувствам виновна и нещастна, че съм имала страхотен бал - е няма как да стане! На вас ви е по-лесно да оплювате празника ми, от колкото да се вдигнете на стачка и да изложите искания за по-добър живот! ! Нали?! Парите се печелят трудно, особено когато са изкарани по честен начин ! Такива хора са достойни за уважение.! И никой не е виновен за семейството в което се родил. Поздравления на абитуриентите, които с минимални средства изглеждаха прекрасно, щастливо и доволно!

Не забравяйте, че каквато енергия изпращате, такава ще получавате в живота!!! Благодаря на всички мой близки и на тези, които дори не познавам за положителните коментари и позитивни пожелания !!! А тези, които се изказаха негативно ми показаха, че са много по-малко от тези, които ми мислят доброто и че добротата и красотата ще спасят света!!!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
Нелина преди 7 години
Абе момиче ти си скандално ***.Това било новина.Е айде моля ти се!Новина било че някаква си там Каролина си е поръчала рокля за 15 бона - голяма новина е скъпа,да знаеш и още колко да ви набутат с *** в телевизията.
159
0
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Моля някой да сезира НАП да провери доходите и данъците на това "интересно" семейство с големи разходи! Може да станат още по "известни".
158
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потърсете видео от участието на родителите и в "Цената на истината" от 2009 г., баща и се казва Роберт Симеонов, ще ви стане ясно в каква среда е расла Каролина...
157
0
 
16
 
! Отговори
Хаховица преди 7 години
В AliExpress има по-хубави рокли, ама честно!
156
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американската мечта:Искам да стана богат като онези милионери!Българската мечта:Искам онемя милионери да станат бедни като мен!Схващате ли разликата? Затова сме най-бедната страна в Европа. В евангелието пише: Поискай и ще ти се даде. Бедност сме си поискали с цялата си душа и това ни е дал господ.
155
1
 
27
 
! Отговори
M.I.C. преди 7 години
Да се смея ли, да плача ли, за момичето, за семейството и, за журналистите, а и за самия себе си за дето прочетох тази статия...И все пак пожелавам късмет на девойката в живота. Ще и е Много необходим.
154
0
 
25
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Платиха на Нова ТВ и медиите около нея да ги анонсират, сега гледам са метнали някой лев и по Днес за препис от фейсбука. За Дир явно не са им стигнали парите, защото не ги отразиха по абсолютно никакъв начин.
153
1
 
16
 
! Отговори
. преди 7 години
Мама е изпаднала във възторг, че е похарчила щерката 15к за рокли и е решила да го обяви пред целия свят, за да прочетат и чуят приятелките и, че тяхното гардже е най-скъпо. Акцента във всичките и изказвания попада върху цената и арабите. Това е и целта да се изтъкне.Абсолютна снобария и парвенющина. Щерката е по-добре да не се обажда - наистина е по-интелигентна от повечето в момента, но не достатъчно, за да разбере каква мечешка услуга прави майката и на двете им.Успехи на детето.
152
1
 
31
 
! Отговори
Kiro преди 7 години
Абе махайте ги тея срутища от новините
151
0
 
34
 
! Отговори
Аззз преди 7 години
Ако наистина имаха класата, за която претендират, а може би и малко акъл, изобщо нямаше да се покажат по телевизията. Яд ме е и на медиите, че изобщо се занимават с това. Стана ясно, че майката на това дете май с нищо не се занимава освен с усвояване на семеен бюджет. По същата логика може да вземат интервю на някоя кифла която кара скъпа кола, купена от гаджето й. Е и кво от това?!??
150
1
 
31
 
! Отговори
JPMorgan преди 7 години
Младо парвеню,което ще паразитира с парите на баща си...
149
0
 
24
 
! Отговори
drama queen? преди 7 години
Как се нарича на български неустоимото желание да си в светлината на прожекторите и център на вниманието на всяка цена?
148
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да си живее мечтите детето и му желая успех в живота, както и желая благоденствие на всички други. Нека да има повече заможни българи.
147
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпо дете, истински богатите и стилни хора не парадират с възможностите си, особено пък по телевизията. Не зная какъв отзвук от аудиторията си очаквала и с какви илюзии живееш, но най-добре ще е да запазиш мълчание. Поне от тук нататък. Станало каквото станало, послушали сте с *** грешен съвет и се поизложихте. Стига вече с изявления по медии и ФБ. Живи и здрави!
146
0
 
20
 
! Отговори
До 160 преди 7 години
То този нос е след оправяне човече, и погледа ....за протокола - злобея щото съм дебела
145
0
 
19
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Някой го прочете?
144
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каролина поне да беше дала на някой да и прочете поста, преди да го пусне... Без да търся грешките, видях купища (например интервалите около препинателните знаци и едно "мой" за множествено число). Преди две седмици нали е държала матура. Или и за нея е дала парички?
143
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да си беше замълчала. Само се изложи повече. Ама е все още дете. Може пък да стане човек. Живота като и забие два шамара ще си дойде на място.
142
0
 
33
 
! Отговори
rrumito преди 7 години
"По дрехите посрещат, по ума изпращат" - народна мъдрост.
141
1
 
31
 
! Отговори
Men преди 7 години
Стига се спамили пространството със тая *** и майка й! Аман, и 500 бона за рокли да даде все същата ще си е. АКо ще и на 100 *** да плати пак за нищо няма да става.