Грешки с бронзанта и как да се спасите

Вижте какво да избягвате
Обновена: 10 юни 2016 10:56 | 9 юни 2016 18:07, Криси Табачка
0
Грешки с бронзанта и как да се спасите
Снимка: архив, Reuters

Лятото е тук, искаме да носим любимите си тънки рокли и да се чувстваме добре в кожата си.
Разбира се, първата асоциация със сезона е приятно златистият тен на лицето и тялото, който сякаш кара всичките ни дрехи да ни стоят една идея по-добре.

Когато искаме да избегнем вредните UV и UVA лъчи и да не рискуваме здравето си за няколко месеца загар, най-добрият ни приятел официално става бронзантът.

Без значение дали матиращ, пудра, течен или крем, той е един от най-използваните продукти в козметичната ни чантичка.

И докато си представяме свежия и здрав вид, който ще добием, трябва да имаме предвид, че ще сме много далеч от този образ, ако не го нанесем правилно.
За да ви дадем повече яснота около този тип продукти, направихме своеобразен гид на най-честите грешки и техните решения.

Грешка 1: Използвате грешен цвят

Използването на неподходящ цвят бронзант ще ви остави с неприятни петна и усещане за мръсотия, без значение колко добри сте в нанасянето му. Когато подбирате нюанса, всичко е въпрос на баланс. Опитайте се да не се спирате на продукт, който е твърде червен или оранжев, защото ще се сдобиете с неестествен вид. Един или два тона по-тъмен от цвета на кожата е достатъчно.

Грешка 2: Използвате грешни инструменти

Правилната четка е точно толкова важна, колкото и правилният продукт, защото прави нанасянето много по-лесно и равномерно. Ако използвате кремообразна формула, най-добре е да комбинирате с четка с плосък край. В случай, че пудра е избраният от вас бронзант, нанасяйте го с обемна четка.

Вижте останалите грешки в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: грешкибронзантът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари