Проф. Вучков: Чудя се дали не съм извънземен!

"Като млад бях голям рокаджия", разказа професорът
9 юни 2016 18:00,
82
Проф. Вучков: Чудя се дали не съм извънземен!
Снимка: bgonair.bg

"Не знам дали не съм извънземен", заяви проф. Юлиан Вучков в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR. С тези думи той отговори на въпроса откъде черпи тази непресъхваща енергия, с която заразява зрителите.

В предаването той говори за младостта си, за годините във ВИТИЗ и за голямата си любов Диана.

"Много бях роматинчен. Бях едно нежно дете, свръхчувствително. Имах тежко детство, бабите ме приютяваха и дори се чудя как съм оцелял", разказа Вучков.

Професорът говори и за студентските си години.

"Във ВИТИЗ иронизираха моята романтичност, моята крехкост. Взимаха ме на подбив, шегуваха се с мен. И от трети курс аз обърнах палачинката и пуснах в действие моята безпощадна ирония и почнах да се гавря с тях. Казвах им, че няма да станат актьори, на тези които нямаше да станат. Казвах им, че са пуяци. И всички започнаха да се плашат от мене и да се съобразяват. А това е много важно за един театрален критик", разкри той.

Проф. Вучков сподели, че е имал връзки с много жени, но само една жена му е направила силно впечатление и това е неговата любима Диана.

"Имал съм много гаджета, бил съм сексуален и се надявам, че такъв ще си умра. Но никоя жена не може да се сравнява с Диана. Това е жена, която отговаря на всичките ми изисквания. Имали сме различия, сблъсъци, но тя е жена с много достойнства. Тя има висока култура, има чувство за хумор, осведомена е по всички въпроси и плюс това е много красива. Но не подрежда, в хола е хаос", разкри подробности от личния си живот проф. Вучков.

Той разказа и как се е запознал със своята любима. Приятелката му Диана е дъщеря на известния детски писател Атанас Душков. Самият той ги е запознал, когато Диана е била на 19 години, а Юлиан на 37. Тогава тя изобщо не го била харесала и не се получила химия между тях.

"Само след три дена ме запозна с дъщеря си. Отвори се стъклената врата и излиза една жена като самодива, източена, дълги бедра, невероятно красива. Влезе, кимна презрително и се прибра обратно", спомни си професорът.

Но 30 години по-късно съдбата отново ги среща. И когато вече са били влюбени един в друг, тя му припомнила: "Аз съм същата онази Диана, с която се запозна преди 30 години".

В интервюто професорът не спести критиките към младите и определи абитуриентските балове като "отврат".

"Каква е тази дрога, алкохол, кючеците... В България се създават висшисти и гимназисти с кухи глави, неграмотни", атакува професорът и допълни, че по негово време младите са били романтични.

Той разказа, че на неговия бал е пял американски песни, въпреки комунистическия режим у нас. Той се определи в своята младост и като "голям рокаджия".

"Бях голям рокаджия, правих купони вкъщи. Правих го с удоволствие, танцувах, пеех...", допълни проф. Вучков.

Професорът критикува и целия народ като го нарече талантлив, но мързелив.

"Народът търпи лошото от страх, че ако го срине, ще дойде още по-лошото. 50 хил. души да завардят входа на парламента и ще ги принудят да се приемат законите. 1,5 млн. души има в София, може ли да спят тея млади хора? Не им ли е жал за страната им?", запита проф. Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Професорът преди 7 години
- " Гледам и не вярвам на очите си "
59
1
 
2
 
! Отговори
VALL преди 7 години
Време е вече извънземните да си го приберат!
58
1
 
2
 
! Отговори
Луи дьо Фюнес преди 7 години
професора толкова много дрънка ,че полицаят би го сбъркал с извънземен в Сен Тропе :)))
57
0
 
2
 
! Отговори
anoniemn преди 7 години
Проф. Кучков, захапи ги за дебелите политически ***, те глави нямат.
56
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Щом има *** да го гледат - нека им е идол :)
55
2
 
3
 
! Отговори
iiii преди 7 години
*** как ,ВИЕ сте с божествен произход .
54
3
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
спрете му хапчетата на този!
53
0
 
0
 
! Отговори
в преди 7 години
Елиън е със сигурност защото няма нужда да идваш отдалеч...просто не трябва да се вписваш в обстановката:)"Много бях роматинчен. Бях едно нежно дете, свръхчувствително. Имах тежко детство, бабите ме приютяваха и дори се чудя как съм оцелял", разказа Вучков" а това е толкова разпространено , че се използва абревиатурата "Г*Й" за да се опише в днешно време:))))
52
3
 
6
 
! Отговори
lofas преди 7 години
Не си извънземен - ти си едно пълно куку, но много хитро куку използувал възможностите, които даваше куку режима соц на куку интелигентите хуманитарии, да пише тъпотиите си , събрани в куку книги - верни пазачи на рафтовете в книжарници и библиотеки. Не е вярно, че е изкукал-винаги е бил едно голямо и противно КУКУ.Между впрочем в кой университет е преподавал и съответно е получил титлата "професор" , май си я е присвоил , жалкото КУКУ!!!
51
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 7 години
Да. Той е от Мелмък.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не другарю, не си. Не се величай. Но си тяхно дело, продукт, бот. Пневматична помпа за производство на думи. Затова езика ти се върти къто скъсана трансмисия, под напора на въздушния поток.
49
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
От коя планета е,дали не е роднина на Алф?!
48
0
 
2
 
! Отговори
Танчеви преди 7 години
Ние от Политбюро, а не селямлъберекет, знаемеее винаги накъде да завъртим перката! Ето за тази завист на народа ни е думата!
47
1
 
8
 
! Отговори
Иниацитивния преди 7 години
Хубаво е, че е критичен и призовава да се вдигне народа пред парламента, но не му стиска той сам да го организира и оглави протестите!И баба знае така, да дава някаква гласност и да критикува открито, защото по този начин е автоимунизиран като обществена личност, но като организатор на нещо сериозно и противоправителственоа, камо ли против обществения строй, веднага ще бъде елиминиран!Това той много добре го знае и не прекрачва тази тънка но съществена граница, защото го е страх, като нас сега!
46
1
 
12
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Не си !!!! Куку-Палома си !
45
2
 
21
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
Не си извънземен, професоре, обикновено куку си.
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ние това се питам през всичките тези години, професоре... Слушам и не вярвам на очите си
43
10
 
12
 
! Отговори
до кога преди 7 години
Прав е професора, какво още чакаме, че не излизаме пред парламента, до кога ще търпим...
42
0
 
16
 
! Отговори
извънземен преди 7 години
Чудя се,дали пък не съм професор Вучков?
41
6
 
19
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Ооо, ама това ли били извънземните. Ние мислехме че са лоши, а те били луди. Хахаха