На почивка, без да се карате...

Ето как е възможно
2 юли 2016 13:50, Екип на Tialoto.bg
4
На почивка, без да се карате...
Снимка: архив, Reuters

Travel Supermarket твърди, че двама души трябва да са прекарали поне 5 месеца като двойка преди да се отправят на първата си обща почивка. Макар това да е вълнуващ момент, той е изпълнен с доста напрежение и притеснение, особено за дамите. Ето и какви тревожни мисли изпълват ума им още преди да са стегнали куфарите:

Ще прекарат прекалено много време заедно с любимия

Ако не живеете заедно, всеки от двама ви има достатъчно лично пространство и контролира времето, в което сте заедно. На почивка ще бъдете един с друг 24 часа в денонощието, което може да се окаже стресиращо и пълно с изненади.

Съвет: Не е нужно да бъдете залепени един за друг. Може да си осигурите лично пространство дори да сте заедно. Всеки има някакви навици и може да се възползвате от тях. Например, ако любимият ви обича да спи до късно, а вие не, може да станете по-рано и да отидете на басейна или на плажа, където да почетете книга или да поклюкарите по телефона. Докато той гледа мача пък, може да се отбиете в спа-то.

Може да се изпокарате

Това със сигурност ще вгорчи почивката ви, а и тъй като сте дошли заедно, вероятно ще ви е по-трудно да затръшнете вратата и да си тръгнете с куфара, ако скандалът е критичен.

Съвет: Бъдете по-умерени, не се вглеждайте прекалено критично във всичко, което прави. Все още се опознавате, така че има вероятност да забележите неща, които да ви подразнят. Бъдете толерантни, не правете от мухата слон. Ако се развихри спор, се постарайте да не повишавате тон и излезте на разходка, за да успокоите емоциите. Лежерната обстановка и хубавото време ще са във ваша полза и ще успокоят страстите.

Ще споделяте обща баня и тоалетна

Въпреки че сте заедно от месеци, досега сте съумявали да го „заблудите“, че не ходите по голяма нужда. Но една седмица с обща баня и тоалетна... неизбежно е.

Съвет: вижте го в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: двойкапочивкапътуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
до1 преди 7 години
Да добро решение.Още по добре е всеки си прави сам почивка , и после да си правите една почивка заедно.Никога така няма конфликти.Причината е че всеки има своя престава за почивка и се опитва да я наложи на другия,затова се получават конфликтите не за друго.А по този начин това го преодолявате напълно.Взимаш си дозата от своята престава, и после и двамата сте компромисни към преставата на другия за почивка и се радвате на почивката заедно и пълноценно.
2
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Само с чуждо, че да си разбереш...
1
1
 
10
 
! Отговори
gost преди 7 години
Най добро решение всеки сам в стая та да се усети от почивката