Модни грешки и как да ги поправим

Случват се и при най-добрите
3 юли 2016 12:40, Криси Табачка
0
Модни грешки и как да ги поправим
Снимка: designscene.net; ssense.com

Дори и на най-добрите от нас понякога им се случва да грешат. Да, изключение не правят и дамите, запалени по модната индустрия, които постоянно следят тенденциите и новостите в тази сфера.

По време на разпродажби често се случва да си купим по-малък размер обувки, защото просто няма нашия размер, а носенето на грешния сутиен с определени дрехи далеч не е феномен.

Понякога имаме нужда от някой, който да ни посочи къде бъркаме, за да осъзнаем сами своите грешки и да се научим от тях.

По тази причина решихме да открием най-честите „залитания“ в грешната страна с модата, които жените правят. И, разбира се, те идват с идеи как да поправим това веднъж завинаги.

1. Не преправяте дрехите

Ако откриете страхотна дреха, която обаче не ви пасва идеално на тялото, определено си заслужава да отделите малко време, за да поправите това. Един малък шев може да направи чудеса с начина, по който изглеждате. Панталоните определено са компонента от гардероба, който най-често се нуждае от поправка – не позволявайте крачолите да ви се влачат по пода.

2. Прекалявате с аксесоарите

Тази част от обличането може и да ви се струва най-лесната, но всъщност границата между добрата визия и прекаляването е много тънка. Не позволявайте стилът ви да стане жертва на твърде масивното колие или неподходящата, но любима гривна.

Вижте още в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари