Ясните знаци, че може да останете стара мома

Вземете ли си котки за мъжки заместител - сериозно е
13 юли 2016 22:45, Теодора Драгоева
13
Ясните знаци, че може да останете стара мома
Снимка: Outnow

Най-сигурният знак, че ще си останете стара мома е, ако започнете да усещате, че се чувствате много добре в собствената си, соло компания.

Няма нищо лошо в това да бъдете необвързана за известен период от време, но все пак трябва да се надявате и да се стремите да срещнете любовта някой ден.

Една жена може да се чувства щастлива и удовлетворена и без половинка, но все пак търсенето на любовта трябва да бъде неин приоритет в живота.

Ето и няколко знака, че сте започнали да свиквате твърде много със статута си "необвързана" и че трябва да се събудите от това състояние:

1. Предпочитате телевизията пред социалния живот

Ако сте започнали да отказвате срещи с приятели по заведения в името на това да си останете у дома и да си гледате любимите тв предавания – определено вие сте спрели да мислите за любовния си живот или по-точно за липсата на такъв и трябва да промените гледната си точка.

2. Вече не купувате модни, а кулинарни списания

Ако преди сте били абонирана за всички женски модни списания и сте чели всички съвети за секс и взаимоотношения, а днес се интересувате повече от кулинарните издания, нещо не е както трябва. Фокусът ви не би трябвало да е в храната, ако нямате мъж в живота си.

3. В дома ви цари пълна бъркотия

Ако влизайки през прага на вратата си, вие се натъквате на пълен хаос – вероятно не очаквате никакви гости от мъжки пол в скоро време в дома си. Възможно е това усещане за свобода много да ви е допаднало и да не усещате, че нещо сериозно липсва в живота ви.

Другите знаци, които би трябвало да ви притесняват вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: психологиястара мома
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мойто куче е декуративно Квазик. Котката ми е лицемерна превъзходна Шайна. Птицата Оли е малко клюкарка но откровенна клюкарка. Мноооого съм върла. И хептем лулава. Мъжете ги ползвам по предназначение. А именно:_За задоволяване на физиологичните ну ди продължение на рода и още нещо. Стара нова въпроса е да си на ти със себе си. А какво ще кажат хората е маловажно.
6
0
 
4
 
! Отговори
много стара мома преди 7 години
Живея в седеметажен блок от много години. Във входа се смениха много обитатели, освен първите семейства, по-малко от 5 други не са се развеждали. Вече е приемливо и даже обичайно да афишираш неумението си за преценка, а е осъдително да си наясно със себе си и с другите.
5
0
 
6
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Това пък с котката е такова клише, аз примерно от дете съм сред животни и си ги обичам, и като госпожица самостоятелно живееща си имах котка, и сега омъжена пак. Даже напротив, смятам че жена която е свикнала да се грижи за животно, съвсем и е естествено да се грижи и за мъж, и за дете, и за възрастни родители.
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единият сигурен знак е да станеш лидер на партия столетница.
3
5
 
11
 
! Отговори
мъж до 3 преди 7 години
аз съм на 38, и верно не печеля, щото не играя :(
2
18
 
21
 
! Отговори
усмивка от сутринта преди 7 години
В днешно време 30 години не е повод за паникьосване. Най вероятно изглеждате на 20. Не забравяйте че усмивката ще ви подмлади с още 5 . Естественото приветливо излъчване на момичетата от Азия е направило така че да станат 7 милиарда .Това са много бебета .
1
9
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като започнете да налагате стереотипи на хората равни нямате.Всеки е свободен да живее както намери за добре и както се чувства добре. Кой трябва да казва как трябва да живее. Аман от разбирачи.