Tест - готови ли сте за брак

Ако го издържите, можете да се впуснете в това приключение
27 юли 2016 22:35, Теодора Драгоева
1
Tест -  готови ли сте за брак
Снимка: outnow.ch

Бракът почти винаги се оказва приключението в живота на всеки женен/омъжена. Той може да бъде славно приключение, изпълнено с любов и хармония или ужасно такова – белязано от негативни емоции.
Преди да тръгнете да сключвате брак, добре е да се убедите, че ще вземете правилното решение.
Преди да скочите през глава в живота на семеен човек, добре е да помислите дали сте готови за подобна крачка.

А ето и 9 знака, че сте готови за това приключение:

1. Вашите отношения са преминали най-похотливия си етап

Не е разумно да се жените твърде прибързано за човек, към когото изпитвате най-вече страст. Ако с партньора ви досега сте прекарвали най-дълго време заедно в леглото, трябва да изчакате тази фаза от отношенията ви да премине. Вълнуващият секс е важен за всяка семейна двойка, но има далеч по-важни неща.

2. Вие сте над 25-годишни

Много изследвания показват, че мозъкът на човек не е напълно развит до 25 години. Така че не е разумно да вземате важно житейско решение преди да навършите четвърт век.

3. Нямате сериозни разногласия и проблеми

Много е важно когато взимате решение за сключване на брак, да виждате всички лица на своя партньор – и най-светлите, и най-тъмните. Ако си заровите главата в пясъка за вашите проблеми преди брака, те само ще се задълбочат с времето, но никога няма да бъдат разрешени.

Останалата част на теста четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: брак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
Успяха да меРазсмеят преди 7 години
с изявлението, че до 25-годишна възраст мозъкът на човека не е напълно развит и той би трябвало да избягва да взима важни решения.Само че още на 18 той има право да гласува за парламент и президент, има право да реши какво ще следва, а също така има право да избира брачен партньор и да реши дали да създаде деца!Е, остана ли нещо от важните неща в живота, за които човек да не може да вземе решение още докато е с неразвит мозък?Може би е нужна промяна в законодателството.