Грешките в гримирането

Какво мислят специалистите и съветите им
30 юли 2016 15:05, Криси Табачка
2
Грешките в гримирането
Снимка: архив, Reuters

Мъжете и жените, които се занимават професионално с поставянето на грим, със сигурност се забавляват и се открояват със завидни артистични умения и креативност.

Но пък изискванията и очакванията към тях са много големи. Доверяваме се на услугите им за специални поводи като абитуриентски бал, сватба или особено важна среща.

В тези моменти през главата ни препускат безкрайно много мисли и въпроси, насочени основно към това, как трябва да отидем облечени, какво да поставим като продукт и дали ще стане така, както искаме.

Е, на тях също им минават няколко неща през главата, които им се иска да ви помолят да не правите – ето кои са те.

1. Не слагайте продукти

Повечето клиенти отиват при гримьора, забравяйки, че той ще им постави фон дьо тен. За професионалистите е най-добре да започнат на абсолютно чиста основа, за да направят своята магия. В крайна сметка, те знаят най-добре какво трябва да се направи, за да се гарантира добър резултат и дълготрайност.

2. Не прекалявайте с говоренето

Ще се срещнете, ще се поздравите и ще обсъдите детайлите. Дори е вероятно да се радвате взаимно на компанията си. Но когато дойде време за съществената част, идва моментът, в който е най-добре да се облегнете и да се наслаждавате... мълчаливо. Няма нищо по-трудно да гримираш лице, което не спира да мърда. Просто замълчете.

3. ... Но недейте да мълчите, когато трябва да говорите

Гримьорът ви иска да бъдете щастливи. Най-голямата грешка, която можете да направите, е да не им кажете какво очаквате. Имайте търпение през целия процес, но споделете вашите очаквания. Ако нещо не ви харесва – кажете си. Последното нещо, което искате, е да си тръгнете от гримьора и да съжалявате.

4. Не очаквайте гримьорът да познае какво искате

Когато отивате при гримьор, със сигурност имате очаквания. В главата ви изникват някакви примери за грима, който искате и самите вие. Когато кажете, че искате да приличате на Меган Фокс, в главата ви може да изниква точно един определен образ, но гримьорът да се сеща за друг филм и визия на актрисата. Донесете най-добре снимки.

Вижте следващите грешки в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: гримгрешкиспециалисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
321 преди 7 години
Абсолютно е така, отвсякъде внушават на жените, че трябвало да ползват еди какви си кремове, над 25 г. околоочни, та колаген, пълни глупости, всичко идва от храненето, пълноценна, максимално чиста храна, билкови чайчета,спорт. Аз като го осъзнах спрях със скъпите кремове, ползвам само от 2.50 краставичен или невен, и кожата на 40 ми е по- чиста и свежа, отколкото на 27 като бях.Излезнах от спиралата на козметичната мафия и пропаганда.
1
2
 
6
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Всичко що е козметика за лице за жени кажи речи е ХИМИЯ >>> Това рано или късно довежда до кожни проблеми и скапване на кожата и щеш нещеш ставаш "клиент" на козметичната мафия доживот като сам си си скапал външният вид от плиткоумие ! Както казваше 1 приятелче "Не е важен винаги външният вид ако красив си на външен вид а отвътре червив(гнил)" !