Как да влезете в кожата на французойките - част I

Съвети, които ще повдигнат самочувствието ви
30 юли 2016 22:46, Криси Табачка
6
Как да влезете в кожата на французойките - част I
Снимка: архив, Reuters

Френската мода може да бъде мистериозна и много силна, но невинаги е достъпна като съвети, ако не сте родени там.

Жените от стилната държава са винаги сред челните места в класациите за най-стилни дами и с години държат титлата в свои ръце.

Ако успеете да усвоите тяхното ежедневно спокойствие, което си личи дори и чрез дрехите, със сигурност ще изградите силна основа, върху която само да трупате още трикове.

Представяме ви няколко съвета, с които със сигурност ще промените гардероба и ще вдигнете самочувствието си.

1. Стилната икона в живота ви е вашата майка

Да, това е напълно нормално и даже брилянтно да се обличате по същия начин, по който и вашата майка. Страхотните гардероби и класическите компоненти никога не излизат от мода – защо да не ги носите и сега, десетилетия по-късно. Забележете колко от френските певици и актриси имат снимка, на която са с майка си и стилът им на практика е един и същ.

2. Когато е възможно – покажете крак!

Може би всички французойки са благословени със страхотно усещане за тяло и пропорции. Една обикновена комбинация като класически блейзър и кожена чанта към къса дънкова пола може да промени драстично начина, по който изглеждате. За да запазите характерния ежедневен стил, добавете просто едни маратонки и сте готови.

3. Носете само и единствено токчета, на които можете да вървите

Както всички жени и мъже знаят, няма нищо по-непривлекателно от дама, която е на високи обувки и определено не може да върви на тях. Това е и причината дизайнерът Карл Лагерфелд никога да не произвежда невъзможни за ходене обувки с високи токове. Причината? Самият той твърди, че интелигентните жени не купуват нещо, на което ще изглеждат зле, докато се опитват да ходят.

Вижте още в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
до Synder преди 7 години
"....бях женен в продължение на..." ; "с 1 дете....". Абе, ти си за Нобелова награда! Най-накрая мъж успя да забременее. С неграмотност. Айде обратно в Афганистан да преподаваш опит от първо лице.
2
1
 
1
 
! Отговори
ах Криси Табачка! преди 7 години
Ето една дама, която не е в крак модните тенденции в арабска Франция и Со.(да се чете 3ападен евро-съю3, 6ъдещ 6ивш) Съветите са супер, но не и за пре6иваващите дами в 3ап. Ер0па. Съветите на Криси в сп0менатите терит0рии могат п0-скоро да се отнасят 3а рубриката -Как да си навле4ем непр1ятн0сти. 4естн0, 3а да тие м1рна главата, трябва да прекр0иш всичките си дрехи за лятото. 3ащото 3а съжаление горещ0т0 загрява и мераците.
1
2
 
15
 
! Отговори
Ако преди 7 години
си арабела, черен, турчин и т.н. ще им влезеш....Ако не си - няма шанс :)