Син хлътна по майка си, грях ли е? Решава Темида

Никой не одобрява връзката им, а те се обичат
10 авг 2016 21:35,
110
Син хлътна по майка си, грях ли е? Решава Темида
Снимка: Facebook

Неразделни майка и син, лудо влюбени един в друг, все пак ще бъдат разделени. 36-годишната Моника Марес и 19-годишният й син Калеб Питърсън ще се изправят пред съда в обвинения за кръвосмешение в щата Ню Мексико.

Ако бъдат признати за виновни, могат да прекарат по 18 месеца в затвора.  Въпреки това двамата влюбени решили да популяризират историята си като част от разяснителна кампания, целяща да запознае обществото с сексуалното привличане между роднини. В САЩ очевидно има цяла такава организация, която цели легализирането на връзките им.

Марес ражда Калеб, когато е на 16 години. Скоро след това обаче го оставя за осиновяване. Миналата Коледа обаче двамата се срещат за първи път. Намерили се във Facebook. Калеб заживява с майка си, влюбва се в нея и стават неразделни.

"Никога никой не ми е готвил нищо, не ми дава нищо. Тя ме прави щастлива", споделя пред "Дейли Мейл" Калеб.

Само седмица след това започнал да изпитва чувства към нея и се влюбил.

Марес има 9 деца. Твърди, че има чувства към Калеб. Сега трябва да избира между това да вижда децата си и да се среща с Калеб.

Всички в града обаче знаят за връзката между майка и син и Марес вече се притеснява да излиза навън., защото я обиждали и заплашвали с линч.

Личният живот на Калеб също страда. Баща му не одобрява връзката на сина си с бившата му жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами децата с уродства като се родят, зържавата ли ще ги гледа?
46
0
 
26
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Днес.бг, отново дълбаете дъното с тази "водеща" новина!
45
17
 
8
 
! Отговори
Източникът??? преди 7 години
Нито синът изглежда на 19, да не говорим за майката - на 36! Кой е източникът на тази информация? The same old song - САЩ за гнездо на разврата, нищо, че като напишете "son fu**s his mother" се появяват предимно руски сайтове с ужасни извращения. Не защитавам циг*ните, но какво пак се насажда омраза, като въпросните "прелюбодейци" (ако изобщо има нещо вярно в тази "партенка") са много далеч от тях по произход, идват от строго католическото Мексико...
44
0
 
34
 
! Отговори
Хх преди 7 години
Такива гнусотии не трябва да присъстват в новините
43
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
USA model za ada.
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мюсюлмани са, това е нормално при тях.Да правят както искат, нали не пречат на останалите 8 деца.
41
2
 
15
 
! Отговори
------------ преди 7 години
Ся кът скочи ЛГТБ-то с техните адвокати и скоро след това ще се получи ЛГТБИ.След това за правата си ще скочат зоо....филите, ***...до...филите,не....кро....фили...Абе, шЪ си спретнем една голяяяма ор...гия от типа на - "Содом и Гомора"!Не вярвате???Потърпете още 10-на години либерално - ши...зо....фреидните тикви и невъзможното ще се превърне в реалност!
40
0
 
41
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
К'во странно нещо е живота ***, Айше. Първо бяхме брат и сестра, после станахме мъж и жена, а сега си ми тъща...
39
1
 
17
 
! Отговори
Лоша работа преди 7 години
И тези ще реват за ПРАВА. То както тръгна по-добре да издадат закон кой с когото иска да се такова, поне да ни оставят на мира с парадите си, третия си пол и всякакви дивотии.
38
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тези маи са от андите
37
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази информация от ТАСС ли я взехте?
36
2
 
33
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Струва ми се, че бавно и постепенно, но сигурно, започват да ни налагат като нормални всякакви извращения. Като започнем от гейове, транссексуални и какво ли не - то вече стана почти нормално и даже модерно, а сега и това... после ще дойде на ред сексът с животни и педофилията. Този свят не върви на добре.
35
0
 
35
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
За момент, помислих, че са нашенски шведи, гледайки снимката, а то се оказаха американски шведи.
34
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес..бг боклууци мръсни, синът ми е до мен и чете мърсотийтите ви ! Нечастниции долнии
33
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратително е само да си го помислиш.
32
2
 
39
 
! Отговори
D[V01D] преди 7 години
Проблемът в случая не е наличието на *** като тези сам по себе си, а в опита на определени кръгове от най-високо ниво да наложат подобни неща като добродетел и дори стандарт. Въпреки, че ми се струва малко пресилено, едно време неслучайно са убивали такива като тези с камъни. Общество с масово присъствие на такива извратеняци неминуемо е обречено на унищожение, следователно не е трудно да се досетим какво целят всякакви LGBT и други подобни организации за права на тоя и оня. Бог да ни пази!
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..... Просто ми се повръщаше от всеки един ред все повече...! Нямам думи! Имах някава надежда че ще пише че му е поне мащеха или нещо такова..Не,това просто са болни хора. Само не разбирам как може и кой им е дал да "популяризират?!??" подобно антиприродни,антисоциални и направо изродски ненормащини??
30
2
 
30
 
! Отговори
! преди 7 години
Гнусни извратеняци! "Влюбени"! Дори да е така, а не само кучешка страст за секс, те е трябвало да го преодолеят, ако са нормални хора. Явно - не са! Гнусни извратеняци!
29
0
 
5
 
! Отговори
ИХА преди 7 години
И КОЧА С ЛОПАТАТА
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойдоха такива години, да се еват близки роднини, а този направо си е ...... майката. Сериозно, гнъсна история, ще знаете, децата от подобни връзки страдат от срашно много увреждания. Пикльото както и да е, ама дебелата, мазна *** е за разчекване. Те за това трябва да има смъртно наказание.