Така тунинг не се прави. По принцип

Култови изпълнения, които дори по нашите пътища не се виждат
12 авг 2016 15:00,
34

  Снимки: fishki.ru

Виждали сте какви ли не изпълнения на пътя - неонови лампички, спойлери с големината на паркова пейка, червени фарове... но такива ще видите за първи път!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: ладаколитунинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
18
 
! Отговори
степен азиатец преди 7 години
това си е от мизерия ... и те искат хубавото, но никой от кремълските фашисти не би го допуснал. Нали техните деца трябва да живеят в US и EU, а чуждите ... каквото стане с тях!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХЕХЕХХЕХХХ Е това няма се види в никоя друга държава, руснаците си живеят в 70-те години, не случайно са най-слабата икономика от развитите държави! Е.б.ати крепостните селя.ни !!!
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахааахахах, ба.си тунинга, няма такива *** никъде по света, ааа хахахах!
16
1
 
19
 
! Отговори
1997 преди 7 години
Отврат! Безнадеждно болни и обречени...
15
2
 
17
 
! Отговори
Втори българин преди 7 години
Поразително е как днешна демократична България почти прилича на Европа. Целият ни автомобилен парк е европейски но отпреди 20 години.А едната от снимките - братчеда с каруцата и ламарината върху нея - май е от днешна София, а?
14
3
 
20
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Поразително е как бившата "Съветска България" прилича на съвременната "Царска Русия" (на цар Путин). Руснаци космонавти, руски ракети и космически кораби, а коли нямат!Даже на Гагарин са му подарили френски спортен автомобил (че кой е чувал за съветско Ферари или Мазерати???).
13
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 15Аз познавам поне стотина човека, които са добри инженери, доктори и др. по цял свят. Работил с българи в чужди компании и са добри и ценени. Стига с това плюване - те местни *** нямат, а само са българки. Не работят, а ние вършим черната работа. Ставате смешни. И като заговори за съветска България ми стана ясно - някъде там ти е спряло развитието. *** работи навън и ще видиш, че има много успели и ценени българи. А ти просто злобар и комплексар.
12
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ "съветска България" се произвеждаха компютри, машини, космическа техника която още работи в космоса на станциите---------------Глупости.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проосто Руския сайт се шегува със свойте хора,ама ние и това неумеем и крадем,за да има *** какво да коментират.
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До kiroРуснатите има супер тунинговани коли супер скъпи тунинги но тук темата е тунинг с минимални средства, което е и много актуално за българите които не могат да си позволят дори нови коли.
9
1
 
23
 
! Отговори
Blago преди 7 години
Хайде едни бързи 15 импресии за рекламодателите...Освежихте си сайта, но не можахте да направите по-интелигентна галерия.
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ковчезите на комунизЪма къртят!
7
6
 
28
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
в евроатлантическа българия и грейт уол има и готови възли за коли правят. Поне това.А в съветска България опитахме се да правим нещо, но големия брат ни посече да не им пречиме да си сделат супер-дупер кошниците - космич, жигулка, ЗАЗ и подобни деривати на западни марки.
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добри тунинги, с изключение на каруцата която няма нищо общо с темата,тунингите се правят за покриване на индивидуалните потребности на потребителите.Разбирам ,че авторката е влюбителка на прословутия Пернишки Голф с 450 коня двигател и супер яки фарове но не всички са любители на високите скорости.
5
14
 
26
 
! Отговори
дфж преди 7 години
Връх на руския дизайн и интелект!! Толкова си могат свин.ите, по примера на техния СЮПРИЙМ лидер, плешивия вожд на народа на неоправданите руски несретници *** плешивий I-ви!
4
4
 
23
 
! Отговори
do 2 преди 7 години
В същност ако се разтърсиш, ще останеш учуден чарколаците за колко коли се правят в БГ. А ролята на т.нар. ОЕМ е да ги съберат в едно цяло.
3
13
 
25
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 7 години
Как какви коли прави България-- Велики коли -- Great Wall - така че на путлерастите им се свършиха доводите ,че у нас нищо не се прави . Измислете си нови лафове.
2
18
 
31
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Най-жалката нация.
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Весело, кво