От какво е болна Хилари? Жива ли е изобщо?

Появиха се конспирации, появиха се и доказателства
13 сеп 2016 15:22,
84

 Снимка: Twitter

Виж други галерии »

След краткото си неразположение по време на отбелязването на 15-ата годишнина от атентатите срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември, Хилари Клинтън обяви пред журналисти, че е добре.

Инцидентът с 68-годишната Клинтън повдигна много въпроси около здравословното й състояние. Тя беше закарана до апартамента на дъщеря си Челси, а по-късно се появи пред сградата. "Добре съм. Какъв прекрасен ден в Ню Йорк", заяви тя.

Още по темата
Лекарите й оповестиха, че кандидатът за президент на демократите страда от пневмония, предизвикана от сезонна алергия. Въпреки това обаче теоретиците на конспирациите и феновете на опонента й Доналд Тръмп започнаха да спекулират, че Клинтън страда от нещо много по-сериозно, а на 11 септември всъщност не тя се е появила пред дома на Челси, а неин двойник. Някои дори твърдят, че тя е починала.

Като доказателство, че Хилари е заменена, потребители качиха десетки снимки "преди" и "след" инцидента. На тях се вижда разлика във формата на носа й, цвета на косата, прическата, обеците.

На снимките "след" - кожата на Хилари е много по-изпъната, а бузите й - доста по-пищни. Конспираторите обръщат внимание и на показалеца на лявата ръка. Според тях двойничката на Клинтън има много по-къс пръст. Тялото на "новата" Хилори пък било доста по-фино.

На конспираторите е направило и впечатление, че Клинтън се е разходила без охрана.

"Кой позволява кандидат за президент да се разхожда без "Сикрет сървиз"? Това не е Хилъри", пишат потребители в Twitter.

В социалните мрежи стигат и по-далеч, като предполагат, че двойничката на Клинтън е Тереза Барнуел - известна актриса, имитатор на Хилари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: двойникХилъри Клинтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
1
 
! Отговори
пешо преди 7 години
"На снимките "след" - кожата на Хилари е много по-изпъната, а бузите й - доста по-пищни."кожата на жената се изпъва след секс - не знам какво толкова странно виждат
54
1
 
6
 
! Отговори
според Деси Цонева.: преди 7 години
"Жива ли е.."Щом Челси не я е заснела с дрон и не е влязла в Биг Брадър, значи е жива.
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакви глезотии и умирачки сега! Трябва да живее мнооого дълго и мъчително, страдайки ужасно в гърч и агония!
52
1
 
26
 
! Отговори
д-р преди 7 години
На Хилъри и става лошо, защото е бременна! От Доналд Тръмп!
51
2
 
9
 
! Отговори
Американска трагедия преди 7 години
За мен и двамата кандидати за президент не са подходящи, защото са крайни в изказванията си за света, но май нищо не може да поправи.
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше един клип както говори пред журналисти и изведнъж и зацикля операционната система. Тая мумия е един извънземен хибрид. Сдаде ли багажа ще направят нов.
49
2
 
9
 
! Отговори
Той е преди 7 години
До история Рузвелт впоследствие сяда в инвалидната количка, в първите години на управлението си не е бил така! Тука случаят е друг, тая Хилари вече е сдала багажа, пък се натиска за президент!
48
4
 
6
 
! Отговори
история преди 7 години
Големи простотии се пишат и казват по цял свят. Врачки, бабувания, тълкувания. А САЩ са си имали президент на количка. По болнав и управлявал държавата си 2-та св. война. А познайте кой е той?
47
3
 
28
 
! Отговори
До Футуролог преди 7 години
Абе пич, поне гледай малко предавания или чети преди да пишеш.В САЩ няма разлика между демократи и републиканци. Може би имаше разлика при Сандерс, който имаше някакви социалдемкратически идеи, но него го спряха набързо. Да те открехна.Хилари Клинтън е представител на глобалистите. Членува в организациите на Рокфелер и Сорос. Тя е за запазване на статуквото.Тръмп е представител на Американските производители и Ротшийлд. Те са за възраждане на индустрията на САЩ и златен стандарт на валутите.
46
3
 
2
 
! Отговори
Анон преди 7 години
До Анонимен 58Точно така, тогава ще се оправите. Теб ще те оправят с един дебел четвъртит!
45
6
 
26
 
! Отговори
Има ли Бог? преди 7 години
Бабата е рептил, който щеше да стои като представител на военно-промишления комплекс. Военните и глобалистите в САЩ имат план за предизвикване на 3-та световна война, включително и ядрена. Даже имат план войната да започне между Пакистан и Индия (и двете държави имат атомно оръжие). В плановете се включва и изпреварващ ядрен удар по големите руски градове. ВСИЧКО ТОВА Е РЕАЛНО, А НЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ.Това, което стана на 11/9 беше знак ОТГОРЕ, хора.
44
6
 
10
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 7 години
Днес се чухме с Хилката, жива и здрава е не се притеснявайте.
43
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо полоний в чая да няма?
42
46
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп , кулата на Путин масовия убиец са отровили жената ! Доказано ! Те друго освем да убиват тея двамата немогат да правят! Най - големите врагове на свободата - *** И ТРЪМП ! Когато тези човекоподовни извънземни чуждоземци врагове на свободата умрат тогава ще се оправим !
41
4
 
32
 
! Отговори
ined преди 7 години
Тя и предишната Килари Клинтън беше извънземен биоробот ама се повреди и я замениха с по-нов модел Килари Клинтън 2.0
40
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между Путин и Тръмп има една разлика и една прилика - единиа е американец а другия руснак ...приликата е , че и двамата са *** овчари, особедно злобното джудже от пяна русия... може би другата разлика между двамата е , че за сметка на Путин , Тръмп все още не е доказан масов убиец и доказан с факти изнасилвач и унищожител на свободата и човешките права ... но Тръмп има време за да докаже обратното!
39
1
 
12
 
! Отговори
Zeiss Z1 blue преди 7 години
Лещите Zeiss Z1 blue не са просто модна притурка. Тези очила се пропръчват на хора страдащи от фотосензитивна епилепсия.
38
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде да идва Тръмп, че тоя никролок ще побърка целият свят, преди да я залепят по стълбовете!
37
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДЦмного си наивен брат! Ако си мислиш, че Тръмп е независим от тези неща изброени по - долу значи си или *** (изключително ***) или просто си мега наивен ! Ако има човек който да е зависим от тези неща това е ТОЧНО ТРЪМП ! :) Тръмп е доказан мафиот , Тръмп е дружка на покойния Пол Касталано и Вито Геновезе ...без тези хора нямаше да има Трум Тауър и Тръм Плаза ...а Тръмп просто щеше да похарчи 200-тата милиона подарени му от баща му , нищо , че уж било заем ! :) Наивен си !
36
6
 
20
 
! Отговори
rety преди 7 години
До ДЦАз лично дълбоко се съмнявам, че американците биха позволили дори на относително независим човек да се кандидатира. Времето е показало, че американските президенти са само фасада на задкулисните игри. Целта е да се постави човек, на който обществото ще гледа положително поне през първите година-година и половина. През това време могат да се прокарат всякакви политики.Русия пък е обратно - там Путин коли и беси. Трудно ми е да повярвам, че някой му казва каква политика да води.