Грешки в грима, които състаряват

Твърде много фон дьо тен
14 окт 2016 13:07, Михаела Лазарова
5
Грешки в грима, които състаряват
Снимка: Reuters

Всеки ден след сутрешния тоалет, нанасяме подходяща козметика. Следва и поставянето на грима. Но само една малка грешка може да направи визията ни уморена или по-лошо – да изглеждаме по-стари. Ето едни от най-често допусканите грешки в грима, които добавят някоя и друга година.

Твърде много фон дьо тен

В желанието си да постигнат перфектна визия, много дами прекаляват с количеството фон дьо тен, което поставят върху кожата си. Когато и цветът му не е съобразен с цвета на кожата, тогава тя изглежда тежка, всички несъвършенства сякаш са по-видими и изглеждаме уморени и по-стари.

Изберете леки формули фон дьо тен, съобразени с цвета и типа кожа, може би с леки блестящи частици. По този начин ще изглеждате свежи и естествено.

Спиралата ни помага да направим по-красиви и изразителни миглите си

За да отворите окото, може да добавите съвсем леко от туша в края на миглите на долния клепач. Ако поставите на всички мигли, рискувате да подчертаете и фините бръчици около тях.

През деня кожата ни се поти, понякога част от спиралата се събира точно в тези фини линии и ги прави по-видими. За да не фокусирате погледите върху тях, слагайте спирала само на горните мигли и деликатно в ъгълчетата на долните.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига червилото да е яркочервено и лъскаво - грешка няма!
3
2
 
3
 
! Отговори
сс преди 7 години
дъртииии уруспии
2
0
 
1
 
! Отговори
маркиз дьо сад преди 7 години
И с фон дьо тен бива,нямам претенции.
1
0
 
8
 
! Отговори
И най-важното преди 7 години
Не забравяйте, че през деня не се слага тежък грим, в голямо количество и в ярки или много тъмни нюанси - така гримирана, ще изглеждате като маскирана за карнавал.