Жена с дрелка и електрожен. Е това е еманципация!

Жените могат всичко, убедете се сами
24 окт 2016 19:00,
21

 Снимка: Klyker



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Ева преди 6 години
Боже! Жени полетяха в космоса, управляват самолети, ремонтират и реставрират стари къщи и т.н. и т.н. Щом могат, искат и го правят добре, защо да не го правят! Стига с тия предрасъдъци! Не живеем в патриархата, макар че той трудно се предава, но светът върви напред и връщане назад във феодализма няма.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво се зверите? По света има доста жени с такива умения. И не само! Впрочем познавам мацка, която е професионален шофьор на ТИР. И какво? Кара си жената и не и пука, че разни Бай *** си мислят, че мястото и е до печката. А и правилно ви каза някой да се разходите до чужбина. Там отдавна няма мъжки и женски професии. Всеки си работи това, което умее без значение мъж ли е, жена ли е. И си е обичайна гледка да видиш жени заварчици, професионални шофьори, техници и т.н.
15
0
 
8
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Ама и жената-стругарка също е "еманципирана" ... даже и остава време да се занимава и с политика !
14
0
 
10
 
! Отговори
UK DRIVER преди 7 години
Честно казано не виждам нищо фрапиращо. Елате в Англия и ще видите жени да карат 40 тонни товарни машини, мотокари, багери и прочие. Всеки ден ги виждам с очите си, при все това има и доста нагласени мадами. Само селянките у България си мислят, че е срамно и че истинската жена трябва да е кукла Барби. Щот има будали да им предлагат подобен начин на живот. Чужденеца и е бил дуспата на такава на втория ден. Тука нищо не е безплатно, дори и усмивката!
13
2
 
10
 
! Отговори
Driver преди 7 години
Допадна ми снимка 6. Истинският джентълмен винаги държи чадъра на дамата си...докато тя сменя спуканата гума на пътя.Истинският джентълмен винаги подава ръка на жена си, когато тя излиза от мазето....с чувал картофи.Ама човека на снимката е даже повече от джентълмен. Той просто наблюдава за да накара жена си да се почувства уверена и силна, а не комплексирана. Човека по този начин казва едно голямо ДА на равноправието между половете!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагласен и кадри, но в Германия какви неща вършат жените. Няма разделяне на мъжка, женска работа. Чак не мога да повярвам и е факт, че го правят.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде е цеца шлосеро сртругаркта ,нашштъ партийна секретарка майка
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро ще имаме президентка стугарка.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както спомена коментиращ по долу има много добри жени заварчици. Лошото е че повече факири заварчици жени са в минало време. На днешно време най сигурното женско занимание е фитнес, поддържане външен вид стил "чалга певица" и като резултат от това успешна реализация в живота посредством омъжване за точния човек
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн. готино, само не разбрах онази мацка, как заваря дървената греда и с този чорапогащник, представям си на какво,ще и станат кълките след заварката.А бе я моля ви е, стига нагласени кадри !
7
3
 
0
 
! Отговори
басимо клишето преди 7 години
како маро, ако росняците видят обема скопипастена за хоно информация, от ддос нема да може да работиет докато шести американски флот не влезе в москва
6
12
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
не знам рецептата на мусака да включва дрелка и електрожен. и овца, ако ми пипнеш инструментите още един път да си праиш селфита с ония кокошки другарките ти, ще играе каиша.
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога с дрелка, с шпакла, с маламашка, фугирам, готвя, чистя, гледам деца. Не съм супер умА(Ъ)н. И кво от това?! Важното е семейството е да е добре. Имам добър мъж, ако няма време се включваме аз и децата. Какво като си монтирам корнизите? Маникюра пак ми е супер. Прическата също. Дъщерята ме лакира, сина довършва след татко си. Семейство! Не съм Иманципирана.
4
6
 
6
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ми те мъжете са некадърници като Бойко Борисофффф само *** могат да екстементират а има и деликатни финни създания с кръшни смехове на които не им ходи на кола маската да държат електрожен...
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako vidya da burkat beton i da podavat kofite ili da asfaltirat ili kopayat kanali s lopati 12 nomer shte kaja ok,inak ne
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАВАРЧИЦИ НА ЦВЕТНИ МЕТАЛИ В БЪЛГАРИЯ СА ЖЕНИ. ТОВА СОЦИАЛИСТИТЕ НЕ ГО ЗНАЯТ, ЗАЩОТО ТЕ НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ ОСВЕН ЛАЕНЕ ПО ПАРТИЙНА АГИТАЦИЯ
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мотокара мисля че е мама Цеца. Така ми се струва защото той изглежда по-нежен и женствен.