Вашият моден стил според зодията

Вижте какви са тенденциите за всеки един знак
24 окт 2016 20:20, Криси Табачка
0
Вашият моден стил според зодията
Снимка: Reuters

Не знаете какво да облечете тази есен? Оставете на съдбата да реши. Ако често се доверявате на хороскопа си за съвети в работата и живота, защо да не го направите и с модата.

Стилът ви със сигурност е предопределен от звездите, което означава, че дрехите, които си избирате за всеки сезон, в никакъв случай не са плод на случайност.

Ако все още не сте създали и завършили шопинг лист, селектирахме за вас точно 12 тенденции за есен 2016, избрани на базата на вашия зодиакален знак.

Овен

Имате природно вродено самочувствие да носите всякакви дрехи с увереност, което ви позволява да се наслаждавате на новите тенденции с лекота. Дори и ако след години съжалявате за даден избор, гордо можете да заявите, че сте поели риск.

Тенденция да опитате: Ежедневни дрехи като бельо

Телец

Вие сте здраво стъпили на земята и с удоволствие бихте излезли от вкъщи в суитшърт и тениска. Обичате комфорта и обикновено това е нещото, на което държите най-много.

Тенденция да опитате: Новото поколение спортни дрехи за всеки ден

Близнаци

Няма да позволите модните правила или различните сезони да ви попречат да носите това, което ви се иска. С удоволствие ще обуете равни пантофки през зимата и ще се оправдаете, че денят не е чак толкова студен.

Тенденция да опитате: Кожени връхни дрехи

Рак

Вие сте наблюдателни и имате силна интуиция, което в общи линии означава, че можете да предскажете тенденциите, преди те да са се случили. Просто бяхте сигурна, че ретро вдъхновението от 90-те години ще се завърне и дори знаете какво ще носите за пролет 2017.

Тенденция да опитате: Кадифе

Вижте за останалите знаци в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари