Зодия и красота: Какво червило ни отива?

За различните характери – различни цветове
26 окт 2016 10:07, Криси Табачка
1
Зодия и красота: Какво червило ни отива?
Снимка: Reuters

Взаимната връзка между зодиите и характерите е една от най-често обсъжданите теми, които могат едновременно успешно да сближат хората и да ги скарат.

За да наблегнем обаче на по-красивата страна на спорния въпрос, предлагаме една селекция на най-често избираните цветове от различните представители на всяка зодия.

Овен

В повечето хороскопи, основната черта, която характеризира представителите на този знак е импулсивността. Истинската си същност Овенът най-добре изразява с яркочервено червило.

Телец

Постоянство и последователност описват както самите Телци, така и изборът им при нюансите. Лилавите цветове и черешовочервено се явяват идеалните варианти за допълване на перфектния им външен вид.

Близнаци

Нежна праскова е цветът, на който най-често се спират представителите на този знак. Силните комуникативни качества, които притежават. Близнаците, подчертават двойствеността на тяхната сложна и многопластова личност. Те са интелигентни и отворени към нови хора, а цветът на прасковата е като огледало на тези им черти.

Рак

Докато повечето зодии са основно пътешественици, Ракът е този, който определено се характеризира като пазител на дома. Комфортните и успокояващи нюанси като кремаво, беж и телесните са най-подходящи за Раците.

За останалите зодии четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: червилохороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От яркочервено червило на хубава жена ми омекват краката и ми се втвърдява...желанието.

Спонсорирани публикации