Photoshop ремонт: Специално от Санкт Петербург

Управата на града реши да си спести някоя рубла от ремонт на тротоари
Обновена: 4 ное 2016 11:11 | 4 ное 2016 11:07,
69
Photoshop ремонт: Специално от Санкт Петербург
Снимка: Vkontakte

Местните в Санкт Петербург хванаха властите в измама, и то каква. Управата на града се опита да преметне собствените си граждани със снимка на ремонт, който всъщност така и не се се случил.

Всичко започва през март 2015 година, когато жители на район Приморски в Санкт Петербург започват масово да се оплакват, че оживен тротоар е в окаяно състояние, с дупки, в който при дъжд се пълнят огромни локви, пише "Moscow times".

Два месеца по-късно идва и отговор от управата на града и властите заявяват, че всъщност състоянието на тротоара си е задоволително. Въпреки това обаче обещават, че преди 15 октомври 2016 г. мястото ще бъде реновирано.

Превъртаме лентата до 31 октомври тази година, когато властите обявяват, че са приключили с ремонта на мястото. Дори качват снимки онлайн, на които доскорошната разруха е заменена с чисто нов асфалт.

На 2 ноември обаче в социалната мрежа Vkontakte се разкрива истината от местните - разрухата си е там и всъщност снимките в сайта на общината са обработени.

В социалната мрежа дори се появиха шеги, че властите са преценили, че е по-лесно да платят на графичен дизайнер да пооправи няколко снимки, отколкото да пратят реален екип за ремонт на мястото.

Веднага след това властите стават напълно неоткриваеми за местните журналисти, съобщава местният сайт "Фонтанка". По-късно и снимките изчезват мистериозно... от сайта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същите тези пияници определили църквата Спас на крови, като такава с нулева историческа стойност и подготвили дупките да я взривяват. Не може свинари и пияници да управляват една империя
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм бил но съм чувал уникални отзиви за Петербург. Бил невероятно красив град. Но знаете ли кой го е направил такъв? Династията Романови, тези които чугонолеярите избиха до крак. Същите тези *** избиха 20 до 40 милиона от своите, започвайки с цвета на руската империя. Сега пак тези колхозници нямат пари един тротоар да оправят. Русия потъна в мрак след унищожението на императорската фамилия. И скоро няма да се пробуди. Русия е една империя на злото.
45
17
 
5
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Този, който мрази Русия, мрази всичко. Мрази даже себе си. динственото, което обича са тези, които го гледат отгоре и го мразят.
44
2
 
8
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
Цялата им държава, идеология и история са измамни и манипулирани, та за един тротоар ли става проблем.
43
2
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Нищо ново след 250 години - Сигурно сте чували за бутафорните "потьомкинские села" по времето на Екатерина II, които са били само с фасади към пътя, по който е минавала императрицата, а зад тези фасади не имало нищо. Та сега путинските велможи прилагат с пълна сила този пиар. Дали руснаците ще се хванат на тези простотии?
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва и ние да направим така, само ще сложим фотошоп със снимка на Борисов като реже лентичка, няма нужда дори да обработваме графично останалото.
41
11
 
5
 
! Отговори
Българо-славянин преди 7 години
Поредната *** лъжа срещу Славянската Империя. Хамериканците и еврогейовете завиждат на Русия за това че е най-добрата страна за живеене. След няколко дена Тръмп като спечели избори в Сащ, свършено е с хамерика.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калната държава Русия.
39
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пичове, София в сравнение с Петербург е като гето, едно хубаво метро има само и то построено с чужди пари и от чужди фирми
38
3
 
13
 
! Отговори
Петков до № 47 преди 7 години
Работих три години в Русия.Освен това съм ходил там поне още 10 пъти.Разправям им аз на нашите русофили, че е точно така, а те *** дето не са стъпвали в Русия , а в София и Пловдив са ходили по един - два пъти в живота си, почват да ме поучават.Не било така у, това било пропагадна и пр. дрън - дрън.А в Русия си е гадно, ако не броим именията на олигарсите, пък за престъпността не ми се говори, в това отношение там е ужасно, крадат,бият и убиват буквално за нищо.
37
9
 
4
 
! Отговори
Четете и плачете преди 7 години
Петербург получи "туристическия Оскар"Санкт-Петербург, 5 септември 2016. / ТАСС /. Санкт Петербург обявен за най-добра туристическа дестинация в Европа според World Travel Awards, каза за ТАСС в понеделник председателят на комисията по развитие на туризма на града Андрей Мушкарев, тази награда, която е със статут на най-престижната световна награда в сферата на туризма, бе присъдена по време на церемония на италианския остров Сардиния.tass.ru/obschestvo/3594082
36
4
 
11
 
! Отговори
Бай Георги преди 7 години
В САЩ дето всеки втори има по 2-3 пистолета и пушка, гета и десетки различни улични групировки и на 100 000 души има 4 убиййства. В Русия кадето са забранени огнестрелните оръжия за цивилни, убийствата са 9 на 100 000 души. Правете си сметка. В това отношение ние ги бием с МНОГО, само 2 убийства на 100 000. Нищо чудно че един колега, дето прилича на мистър Бийн, си хвана рускиня за жена дето е като супер модел.
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СисиНе слушам никакви руски агенти гледам филмчета от интернет и чета статистики за различни видове престъпления.Все пак те са силно занижени щото там да не се насажда омраза на местните към пришълците.Мисля,че мога да си позволя да отида до Мюнхен но мисля,че ще е загуба на време пари.Виж бих отишъл до Щутгарт защото знам че там има интересен музей на мерцедес-бенц.И това е всичко което бих искал да видя от Германия.Хайде със здраве и успех в търсенето и желанията ;)
34
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека рублофилите да отидат в кой да е град в Русия и да се разходят след смрачаване по някоя уличка встрани от оживените улици. Може и да не останат живи, но ако оцелеят със сигурност ще се излекуват от гомняшкофилията си.
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рашка се превръща в една голяма компютърна игра.
32
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много надалече я докарахте бре??До Санкт Петербург опряхте!!Не си виждате магистралите,пътищата,градовете,селата където без фотошоп само една седмица след ленторязането и...почва да се рони и руши!!Тези поне са изсмукали пари без нищо да правят,а нашите смучат от правене!!Един път-усвояване на средства за правене,втори път-същите средства за спешен и неотложен ремонт!!Ама да сте виждали снимки от родната действителност и картинка??В пъти по-евтино е и не се налага да се ходи по света!!!
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36не мога да реша ли да си смеше или просто жалък комплексар... за германия е явно, че не знаеш нищо освен това което си прочел от коментарите на други такива смешници като теб които и те са чували за германия ама само от сайтовете.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичката им работа е на фотошоп на тях ама карай
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СисиЕ явно не представляваш интерес.Дърта,грозна,мъж трансекшуъл де да те знам?Чувал съм ,че ако не пробват да ги изнасилват ги бият и им вземат чанти,телефони,пари.Ти дерзай де.Казват който търси ще намери.Ако не става в тоя квартал пробвай в друг.Има доста места.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те и пияните смотани рускини с добра работа на фотошоп започват да приличат на нещо като жени