Защо Скорпионите управляват зодиака?

Вижте 12 причини защо е най-мощната зодия сред 12-те
17
Защо Скорпионите управляват зодиака?
Кендал Дженър е родена на 3 ноември. Снимка: Reuters

Скорпионите притежават редица качества, като огромна психическа сила, интензивна страст и непоклатимост. Неслучайно евентуалния бъдещ президент на САЩ Хилари Клинтън е представител на тази зодия.

Ето и 12 причини, които обясняват защо Скорпионите управляват зодиака, без дори другите зодиакални знаци да го осъзнават.

1. Те са всеотдайни към всичко, в което вярват. Амбицията им е задвижвана от огромна вътрешна страст. Те вграждат своите емоции във всичко, което правят и именно затова успяват във всяко едно начинание.

2. Те не се отказват. Скорпионите са супер постоянни по отношение на преследването на мечтите си. Те никога няма да се наситят на нещо, преди да се уверят, че са получили максимума от него.

3. Те са независими. Скорпионите не разчитат на никого и не молят за помощ или съдействие другите. Вместо това, те работят по свой собствен начин, без да пестят средства и усилия.

4. Те са родени лидери. Хората от тази зодия могат да бъдат част от екип, но предпочитат лидерското място. Те инстинктивно винаги са готови да поемат отговорността, която се полага на един водач.

Останалите предимства на зодията вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Скорпионхороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Злобата не е сила. Сила е, когато имаш енергия да полетиш!Признайте си: кой се възхищава на пълзящи твари или на крокодил от блатото?
13
3
 
5
 
! Отговори
Вярно е! преди 7 години
Най -добрата ми приятелка от тинейджърските години е скорпион -,страхотно момиче. Тя ми е казвала: Да знаеш, има два зодиакални знака - Скорпион и всички останали!!: Аз съм лъв та доста спорих, но накрая се предадох. За нея мога да кажа и мисля, че всеки скорпион ще се припознае: Много силна и независима личност още от малка, бунтарка, интелигентна, темпераментна,.мистична проницателна ,но и много щедър човек, в компанията й никога не скучаехме. С приятелите са много лоялни и добри. И очакват същото. Ако обаче с нещо ги засегнеш умишлено или станат ревниви, всеки ще изпита скорпионс
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес ще се чувствате чудесно в компания, така че не стойте сами. Ако сте обвързани, отделете време за общуване с любимия човек ще бъде приятно и за двама ви. Денят е много благоприятен за организиране и за участие в събития, на...Бас ловя, че ако попитам 100 човека, 95 от тях ще се асоциират с написаното... а кажи ми за коя зодия е това... пълни глупости.Жалка работа, 21 век, а има повече астролози отколкото астрономи.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9 - доказателства? В смисъл като говориш нещо го доказваш, иначе са си приказки от 1001 нощ... Къде е измерено това астрално тяло, как небесните тела вземат участие в изграждането на това астрално тяло? От какво е направена тази сребърна нишка - само не ми казвай енергия... Защо се къса нишката, как може да се скъса...
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте примери за лидери от тази зодия. Така като гледам, и "звездните ви рожденици" си ги смучете от ръцете. Моето впечатление е, че са хора без визия. Не тяхното е Чуждо и Враг. Но разбират собствената си ограниченост и разчитат друг да я компенсира.
9
1
 
4
 
! Отговори
до 6 Анонимен преди 7 години
Планетите и звездите влияят върху човека чрез така нареченото Астрално тяло, при образуването на което са взели участие небесните тела. Астралното тяло (Матрицата) е свързано с физическото тяло чрез сребърната нишка и е свито в далака. По време на сън Астралното тяло пътува из Космоса като остава свързано чрез сребърната нишка и събира енергия и информация. Ако се прекъсне сребърната нишка човек умира.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка зодия си има плюсове и минуси.Не може да казвате че една е най-най.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярвам в доброто възпитание. В изградената ценностна система. В доброто и лошото. В реалното и не реалното. В мъдростта и пошлото. Нищо човешко не ми е чуждо.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как планетите влияят на личния ми живот? Много ми е интересно, какъв е физичния механизъм? В смисъл, Сатурн, толкова ли си няма работа, че е тръгнал да ми определя личния живот? И ако е така, как става това нещо? Какви енергии са замесени, върху какво точно влияе, върху мозъка ми ли, върху днк-то? въпроси, въпроси...
5
0
 
7
 
! Отговори
KOko преди 7 години
Samo kato spomenahte Hilary i ubihte tazi zodia. Tochka:3- te sa nezavisimi. E Clinton e mnogo nezavisima na 100%.
4
2
 
10
 
! Отговори
Light преди 7 години
Познавам доста скорпиони. Било то лоши или добри - те са истински.....
3
16
 
10
 
! Отговори
ined преди 7 години
Скорпион е най-фалшивата зодия, реално слънцето се намира само една седмица в съзвездието Скорпион, през останалото време в съседното Змиеносец. Тъй че тоя скорпион може да се окаже змия в торба.
2
17
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Пълни глупости. Инатът им е пословичен и им пречи много.
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защото живеете в 11 век и вярвате в глупости