Модните грешки при дрескода в офиса

Какви са неписаните правила, за да не изглеждате непрофесионално
27 ное 2016 16:14, Криси Табачка
5
Модните грешки при дрескода в офиса
Снимка: Vogue

На работа основната ни цел да е се обличаме така, че да впечатлим всички свои колеги, особено ако те са от типа хора, които обръщат внимание на детайлите.

И докато различните офиси си имат свой специфичен дрескод, интересно е да научим какви са неписаните правила, задължителни за спазване.

Когато става въпрос за офис дрескод, най-лесният начин е да изброим основните места, на които се бърка и с които да се застраховаме от неправилно впечатление.

Представяме ви 6 основни грешки с дрехите, които ни карат да изглеждаме непрофесионално.

1. Твърде разголено

Обикновено твърде разголените тоалети никога не са подходящи за работното място. Добре е да разберем, че вечерните заведения и мястото, на което си изкарваме парите, не са едно. Съобразявайте се с дръзките акценти и оставете малко на въображението.

2. Не можете да вървите на обувките

Най-голямата грешка на работното място, след разголването и несериозното огромно количество грим, е да не можете да вървите на обувките си. Високите токчета могат да направят жената да изглежда зашеметяващо... или отблъскващо.

3. Дънки с кръпки

Моля ви, оставете дънките с кръпки и разкъсани елементи за уикенда. Не просто, че не са подходящи за корпоративните офиси, но и ви карат да изглеждате повече от несериозно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къпете се редовно, че на повечето колежки в офиса подмишниците им миришат като на хамали! И внимавайте с ботушките, секси са, но ви понамирисват краката доста, особено като ги носите през пролетта или лятото!
3
0
 
35
 
! Отговори
Умрете гадове преди 7 години
"На работа основната ни цел да е се обличаме така, че да впечатлим всички свои колеги, особено ако те са от типа хора, които обръщат внимание на детайлите."А последната ни цел е да работим наистина!Да ви имам излишните и прости статии.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стърчащи конци, липсващи копчета, мръсни обувки - това можете до ден днешен да видите като част от външния вид на мъжете, работещи в офисите на учреждения на бюджетна издръжка /не служителите в държавните учреждения, те все пак спазват някакъв дрескод/.Дизайнерски тоалети ще видите в не една частна фирма, а също и във въпросните учреждения на бюджетна издръжка - така по-богатите жени дразнят колежките си. Пак там, чрез разголени блузи и къси поли някои се борят за вниманието на шефа.
1
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо авторке /преписвачке/, ако основната ме цел на работата ми е да впечатля другите с облеклото си, значи съм за уволнение.Тъй като гледам и във вашия бранш /модата/ след ревю моделиерите се явяват с възможно най-безличното нещо - дънки или в черно. Аз дотам не съм стигнала. Повече от тях уважавам обкръжението си и себе си.