Вижте бившия дом на Антъни Кийдис от Red Hot Chili Peppers

Сега къщата е собственост на продуцента на „Красив ум“, продава се
30 ное 2016 19:34, Екип на Tialoto.bg
3
Вижте бившия дом на Антъни Кийдис от Red Hot Chili Peppers
Снимка: variety.com

54-годишният филмов и телевизионен продуцент Акива Голдсман е виновник за едни от най-хубавите и най-вълнуващи филми от съвремието ни.

Акива стои зад лентата „Красив ум“, за която през 2001 г. получи „Оскар“. Богатата му филмография продължава с „Мистър и Мисис Смит“, „Шифърът на Леонардо“ и „Паранормална активност“ 2, 3 и 4. Акива Голдсман пише сценария на „Дивергенти 2: Бунтовници“ и стои зад сюжета на американския сериал „Експериментът“.

В личен план Акива избягва да дава информация. През 2010 г. съдбата го разделя с втората му съпруга – Ребека Спрингс-Голдсман, която внезапно получава сърдечен удар и напуска този свят. Оттогава се твърди, че той е сам. Продуцентът няма наследници.

Последните новини около обичания американски продуцент са свързани с продажбата на чудната му резиденция. Постройката в Бевърли Хилс е закупена през 2007 г. от вокалиста на Red Hot Chili Peppers Антъни Кийдис. Продуцентът Голдсман платил на Кийдис 7 милиона долара за двуетажната къща.

Девет години по-късно цената на имота е нараснала до 13 милиона долара. Продажбата е обявена преди месец, ала купувач все още няма.

Резиденцията на Голдсман е в тоскански стил и разполага с 5 спални, 6 бани, прекрасна всекидневна, кухня с ежедневен кът и семейна трапеза, салон за хранене и дизайнерска камбанария, която функционира като личен кабинет.

Площта на резиденцията е 400 кв. м и се отоплява изцяло на дърва, чиито пламъци обагрят общо 6-те огнища в дома.

Скромното имение на Акива Голдсман е покрито със зеленина. Стените са полазени от лоза, а градината блика от растителност. Дори басейнът в задния двор е разчупен с кашпи. Но въпреки всичкия този живот и акцентиращото присъствие на природата, в този имот се усеща някаква злокобност. Поне това витае отвън...

Продуцентът притежава още няколко имота – апартамент в Ню Йорк за 4,5 милиона долара и огромно пасище в околностите на града, което е било собственост на майка му, покойният психиатър Мира Ротемберг.

Разгледайте резиденцията на Акива Голдсман в галерията на Тialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: къщарезиденцияимение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Мосю Густав преди 7 години
С изключение на "Красив ум", всички останали филми на продуцента са пълен крап.